2015-03-09 12:48:17
Φωτογραφία για ΠΟΛΛΕΣ... «ΜΠΗΧΤΕΣ» ΓΙΑ ΡΟΝΑΛΝΤΟ!
Πολλές ήταν οι... «μπηχτές» της Ιρίνα Σάικ για τη σχέση της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με όσα δήλωσε το μοντέλο από τη Ρωσία σε ισπανικό περιοδικό για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό της Ρεάλ.

Υπονοούμενα για την ωριμότητα του Κριστιάνο Ρονάλντο και για την στάση του κατά τη διάρκεια της σχέσης τους άφησε η Ιρίνα Σάικ, μιλώντας στο ισπανικό περιοδικό «Hola».

Μετά τον χωρισμό του πλέον αναγνωρίσιμου ζευγαριού στον κόσμο, πολλές... φήμες είδαν το φως της δημοσιότητας και στη συνέχεια υπήρξε η επιβεβαίωση από ανθρώπους του στενού τους περιβάλλοντος.

Ωστόσο, τώρα το μοντέλο από τη Ρωσία αποφάσισε να... σπάει τη σιωπή της και να αποκαλύψει εμμέσως -πλην σαφώς- τι συνέβη με τον Πορτογάλο αστέρα της "βασίλισσας".

«Ο ιδανικός άνδρας για μένα είναι πιστός, ειλικρινής και τζέντλεμαν που ξέρει πώς να συμπεριφέρεται σε γυναίκες. Δεν πιστεύω σε άνδρες που μας κάνουν να αισθανόμαστε δυστυχισμένες, επειδή αυτοί δεν είναι άνδρες αλλά αγόρια. Πίστεψα πως είχα βρει τον ιδανικό άντρα αλλά αποδείχτηκε πως κάτι τέτοιο δεν ίσχυε», τόνισε αρχικά η 29χρονη καλλονή και πρόσθεσε:


«Νομίζω ότι μία γυναίκα αισθάνεται άσχημη όταν έχει τον λάθος άντρα στο πλευρό της. Εγώ ένιωσα άσχημη και ανασφαλής».

Καταλήγοντας, η Σάικ υπογράμμισε για την στάση του Ρονάλντο κατά τη διάρκεια της σχέση τους: «Οι σχέσεις είναι δύσκολο πράγματα οπότε πρέπει να ξέρεις τί είδους άντρα θέλεις στο πλευρό σου και ποιες αξίες θεωρεί εκείνος σημαντικές για τη ζωή του. Εάν είσαι με κάποιον αυτό γίνεται επειδή τραβάτε τον ίδιο δρόμο και ψάχνετε και οι δύο για τα ίδια πράγματα. Και οι δύο θα πρέπει να αντιλαμβάνονται με τον ίδιο τρόπο τη σχέση τους και να δίνουν την ίδια ενέργεια σε μία μονογαμική σχέση».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ