2015-03-09 18:31:30
Φωτογραφία για Κατέρρευσε η μητέρα της Σ.Ακουμιανάκη στη δίκη για το χαμό της κόρης της
Κατέρρευσε η μητέρα της Στέλλας Ακουμιανάκη σήμερα κατά την εκδίκαση της... υπόθεσης θανάτου της 16χρονης.

Στο εδώλιο βρισκόταν ο 27χρονος κατηγορούμενος που ήταν ένας από τους δυο που είχαν συνοδεύσει τη Στέλλα στο νοσοκομείο. Η συναισθηματική φόρτιση ήταν τέτοια που η μητέρα της άτυχης 16χρονης δεν άντεξε και λιποθύμησε με αποτέλεσμα να γίνει ολιγόωρη διακοπή της δίκης.

Η απολογία του 27χρονου

Ο 27χρονος υποστήριξε ότι είχαν βγει το μοιραίο βράδυ με τη Στέλλα και τον δεύτερο κατηγορούμενο - ο οποίος δεν δικάζεται καθώς είναι ανήλικος. Ο δεύτερος κατηγορούμενος και η Στέλλα έκαναν "κόντρες" στο ποτό, όπως είπε, και προκαλούσε ο ένας τον άλλο για το ποιός μπορεί να πιει περισσότερο και ποιός να μεθύσει πρώτος.

Τότε προτάθηκε από τον κατηγορούμενο να πιούνε ένα μπουκάλι ουίσκι που είχε στο αμάξι, όπως και έγινε.

Ο 27χρονος υποστήριξε ότι υπήρξε μια συμπάθεια, παραπάνω από φιλική μεταξύ των δύο παιδιών, δεν επιβεβαίωσε ωστόσο, τίποτα για ασέλγεια.

Είπε ότι άφησε τα δύο παιδιά μόνα για λίγα λεπτά και μετά ξαναμπήκε στο αυτοκίνητο και άρχισαν να πίνουν. Κάποια στιγμή η Στέλλα έκανε εμετό και την πήγαν στο Νοσοκομείο.

Ο 27χρονος, ανέφερε ότι η Στέλλα είχε συνείδηση του περιβάλλοντος.

Αυτήν την ώρα στο εδώλιο βρίσκεται και απολογείται ο ειδικευόμενος γιατρός που παρέλαβε στο Νοσοκομείο τη Στέλλα Ακουμιανάκη. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ