2015-03-09 22:17:27
Φωτογραφία για Παραλίγο να ... πιαστούν στα χέρια για τα σκουπίδια στην Τρίπολη [video]
Αντιπροσωπεία φορέων και πολιτών βρίσκεται αυτή την ώρα στη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, στο παλαιό Δημαρχείο Θέμα της επίσκεψης αυτής, δεν είναι άλλο, από το πρόβλημα με τα σκουπίδια. Οι πολίτες ζητούν ανοιχτό Δημοτικό Συμβούλιο, για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα. 

Κάποια στιγμή, ανέβηκαν οι τόνοι, όταν ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας, Γιώργος Θεοδωρακόπουλος είπε ότι στις κινητοποιήσεις για τα σκουπίδια δεν έπρεπε να βρίσκονται νήπια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν αντιδράσεις από τους παρευρισκόμενους πολίτες. Ο κ. Κουτσούγερας είπε ότι για να φτάσει ένας γονιός να βγάζει το παιδί του δίπλα στα σκουπίδια, αυτό σημαίνει ότι έχει φτάσει στα όριά του.

Αργότερα, ο Θεόδωρος Κουτσούγερας ζήτησε την παραίτηση του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας, με τον Γιώργο Θεοδωρακόπουλο να απαντά ότι δεν δέχεται να του πει εκείνος αν θα παραιτηθεί ή οχι, "αυτό είναι στην κρίση τη δική μου".


Μετά από μία δίωρη και πλέον συνεδρίαση, οι πολίτες κατέθεσαν το ψήφισμα τους και ζήτησαν από τη Δημοτική Κοινότητα να λάβει δράση για να γίνει ανοιχτό δημοτικό συμβούλιο.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας δεν έθεσε αυτή την πρόταση προς ψήφισε και αρκέστηκε να πει ότι η πρόταση καταχωρείται στα πρακτικά. 

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, επικράτησε κατά διαστήματα μεγάλη ένταση και κάποια στιγμή διακόπηκε το συμβούλιο. Στη διακοπή, άναψαν τα αίματα ανάμεσα στον Γιώργο Θεοδωρακόπουλο και τον Θοδωρή Κουτσούγερα που ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο, με τον Φώτη Παπούλια να μπαίνει στη μέση για να μην ξεφύγει η κατάσταση και να παίζει το ρόλο του "πυροσβέστη".
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ