2015-03-10 04:09:06
Φωτογραφία για Ένας Γερμανός, ένας Κρητικός και ένα... ξεχασμένο διάγραμμα
Η αντιπαράθεση Ελλάδας- Γερμανίας στα ...ευρωπαϊκά σαλόνια τείνει να... γίνει μέρος της καθημερινότητας μας, δεν θα πίστευε όμως κάποιος ότι θα φτάσουμε στο σημείο να πρέπει να μιλάμε και μεταξύ μας... με τη γλώσσα της κ. Μέρκελ και του κ. Σόιμπλε !

Κάπως έτσι θα πρέπει να σκέφτηκε ο ηλικιωμένος Κρητικός που βρέθηκε προ ημερών σε Νοσοκομείο του Ηρακλείου, με πρόβλημα υγείας και άκουσε τον γιατρό να του μιλά εις άπταιστην γερμανικήν !

Το απολύτως αληθινό περιστατικό περιγράφει στο Facebook ο καθηγητής καρδιολογίας Γιώργος Κοχιαδάκης και συνέβη στην καρδιολογικη κλινικη του ΠΑΓΝΗ

Στην εφημερία της περασμένης Παρασκευής ένας Γερμανός τουρίστας εισήχθη στην κλινική και όπως συνηθίζεται στο κάτω μέρος του κρεβατιού, πάνω στο διάγραμμα γράφεται τ' όνομά του . Την επομένη ο Γερμανός παίρνει εξιτήριο και στο ίδιο κρεβάτι βρίσκεται ένας ηλικιωμένος Κρητικός, ορεσίβιος!


Για...κακή του τύχη όμως, ξεχνούν να αλλάξουν το όνομα στο κάτω μέρος του κρεβατιού και έτσι παραμένει το όνομα του Γερμανού!

Δευτέρα πρωί περνά ο ειδικευόμενος γιατρός, βλέπει το ξένο όνομά και προσπαθεί να πάρει ιστορικό μιλώντας...αγγλικά! Ο ηλικιωμένος Κρητικός παρακολουθεί έκπληκτος αλλά δεν μιλά Σε λίγο μπαίνει στο θάλαμο ο Επιμελητής και βλέποντας ότι δεν μπορεί να συνεννοηθεί ο ειδικευόμενος με τον γέρο ασθενή στα αγγλικάα, αρχίζει να ρωτά τον τελευταίο στα...γερμανικά !

Ο δυστυχής γέρος, ανήσυχος και με γουρλωμένα μάτια στρέφεται στο διπλανό του και ρωτά: "Ηντάνε ωρέ επαέ;..Νταχάου";

Κάπου εκεί η παρεξήγηση έλαβε τέλος... Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Απίστευτο γκολ από βολέ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Απίστευτο γκολ από βολέ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ