2015-03-10 22:11:32
Φωτογραφία για Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής στην έρευνα για τον αγνοούμενο στα Ψαχνά Ευβοίας
Το Σάββατο 7 Μαρτίου η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής πραγματοποίησε... νέα επιχείρηση έρευνας για τον εντοπισμό του 87χρονου κυνηγού στο χωριό Κοντοδεσπότι στα Ψαχνά Ευβοίας.

Η ομάδα καθ` όλη τη διάρκεια της εβδομάδας βρισκόταν σε διαρκή επικοινωνία με τους συγγενείς του άτυχου κυνηγού, ώστε να υπάρχει ενημέρωση για τις έρευνες που διεξάγονταν στο χωριό.

Η ομάδα επιχείρησε το Σάββατο το πρωί με 16 μέλη διεξάγοντας έρευνες σε 2 διαφορετικά σημεία της περιοχής, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις πληροφορίες από τους συγγενείς, τους κυνηγούς της περιοχής αλλά και τις κρατικές αρχές.

Ύστερα από περίπου μιάμιση ώρα ερευνών, κλιμάκιο της ομάδας εντόπισε τον άτυχο κυνηγό μέσα σε ένα πηγάδι. Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και οι άνδρες της ΠΥ Χαλκίδας που βρίσκονταν στο χωριό. Οι Αρχές κάλεσαν την 7η ΕΜΑΚ ώστε να αναλάβει τη διαδικασία ανάσυρσης από το πηγάδι.

Τρία μέλη της ομάδας παρέμειναν στο σημείο, ώστε να προσφέρουν βοήθεια στο έργο της ΕΜΑΚ.

Ευχαριστούμε το προσωπικό του Αστυνομικού Σταθμού Ψαχνών, της ΠΥ Χαλκίδας και της 7ης ΕΜΑΚ και ιδιαίτερα τον Επιπυραγό κ. Παπασταμούλη (7η ΕΜΑΚ) για την άριστη συνεργασία.

Επιτροπή Σχεδιασμού και Επιχειρήσεων Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ