2015-03-11 19:22:13
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ... 10ΛΕΠΤΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΦΕΝΕΡ!
Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο ΣΕΦ τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και ακόμα ένας διαγωνισμός περιμένει τους οπαδούς του, αυτή τη φορά μετά το πρώτο δεκάλεπτο.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν πολύ δύσκολη αποστολή να φέρουν εις πέρας στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας, καθώς θα παίξουν στο ΣΕΦ κόντρα στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Όπως ανακοινώθηκε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της ΚΑΕ Ολυμπιακός σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης θα υπάρχει και την Παρασκευή (13/03, 21.45) διαγωνισμός για τους οπαδούς, μετά τη λήξη της πρώτης περιόδου, σε συνεργασία με τη χορηγό μπίρα ΕΖΑ.

Η ανακοίνωση:

«Μεγάλος διαγωνισμός από την ΕΖΑ στη διακοπή πρώτου με δευτέρου δεκαλέπτου στον αγώνα της Παρασκευής (13/03) κόντρα στην Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Ο νικητής κερδίζει ένα επετειακό συλλεκτικό 3λιτρο μπουκάλι της μπίρας ζ ΕΖΑ, επίσημου υποστηρικτή της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Δηλώστε, λοιπόν, συμμετοχή στην εφαρμογή «Διαγωνισμός Δεκαλέπτου» συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας (όνομα, επίθετο, τηλέφωνο και e-mail) και αφού γίνει η κλήρωση θα σας καλέσουμε. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε προμηθευτεί εισιτήριο για τον αγώνα».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ