2015-03-12 09:20:08
Φωτογραφία για Πατέρας 16χρονης Στέλλας: Το παιδί μας σήμερα θα ζούσε ...
Με ικανοποίηση άκουσε η οικογένεια της Στέλλας Ακουμιανάκη την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Χανίων που έκρινε ενόχους και τους τρεις κατηγορούμενους για τον χαμό της κόρης τους το 2011.

"Η απόφαση του δικαστηρίου όσο παράξενο κι αν σας φαίνεται μας πικραίνει γιατί μας διαβεβαίωσε το δικαστήριο σήμερα ότι αν κάποιοι άνθρωποι δεν είχαν αυτά τα κτηνώδη ένστικτα στο μυαλό τους και αν κάποιοι έκαναν σωστά τη δουλειά τους, το παιδί μας σήμερα θα ζούσε."

Ένοχοι για το θάνατο της 16χρονης Στέλλας

Με αυτά τα λόγια ο πατέρας της Στέλλας Ακουμιανάκη, σχολίασε την απόφαση του ΜΟΔ Χανίων η οποία ικανοποίησε την πλευρά της οικογένειας της άτυχης 16χρονης.

Αλεξάνδρα Σπανάκη: "Αισθάνεται δικαιωμένη η πολιτική αγωγή"

Ανδρέας Αργυρόπουλος: Αποδείχθηκε ότι η πολιτική αγωγή δεν κυνηγούσε φαντάσματα

Σεβόμαστε απόλυτα την απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου κατά την κρίση της πολιτικής αγωγής είναι μια δίκαιη απόφαση τουλάχιστον σε πρώτο βαθμό αποδείχθηκε ότι η πολιτική αγωγή δεν κυνηγούσε φαντάσματα. Η Στέλλα Ακουμιανάκη δεν πέθανε μόνη της ούτε πέθανε τυχαία. Υπάρχουν ευθύνες οι οποίες αποδόθηκαν


Συνήγορος υπεράσπισης 27χρονου

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 27χρονου κατηγορούμενου που βρισκόταν το μοιραία βράδυ με τη Στέλλα και ο οποίος κρίθηκε ένοχος, ανέφερε ότι περιμένουν από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο την πλήρη δικαίωσή του

Σε λίγο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει η δίκη του δεύτερου κατηγορουμένου ο οποίος ήταν εκείνο το βράδυ με τη Στέλλα Ακουμιανάκη και τον 27χρονο.

Ο φάκελος ωστόσο ενδέχεται να ξανανοίξει για άλλους δυο ειδικευόμενους γιατρούς του νοσοκομείου Ρεθύμνου για τους οποίους το ΜΟΔ Χανίων μετά από πρόταση του εισαγγελέα, έκρινε ότι προκύπτουν ευθύνες και πρόκειται να διαβιβάσει τη δικογραφία στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου.

Πηγή: flashnews
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ