2015-03-14 15:51:07
Φωτογραφία για Συνελήφθη ο δράστης για τις ένοπλες ληστείες σε Κατάκολο και Βάρδα
Στην περιοχή της Ζακύνθου συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη το μεσημέρι ο πέμπτος δράστης μέλος της... εγκληματικής ομάδας που διέπραξε τις ένοπλες ληστείες τον Σεπτέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2012 στο κοσμηματοπωλείο στο Κατάκολο και στα ΕΛΤΑ της Βάρδας αντίστοιχα, υποθέσεις που έχουν εξιχνιασθεί από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 21χρονος εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ζακύνθου κατά τη διάρκεια συντονισμένου αστυνομικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή, ενώ όπως αποκάλυψε η έρευνα των αστυνομικών, εναντίον του νεαρού δράστη, ο οποίος, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, κατάγεται από τη Ζάκυνθο, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ηλείας για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία.

Για τις δύο σοβαρές υποθέσεις των ληστειών που είχαν γίνει τον Σεπτέμβριο και Δεκέμβριο του 2012 σε Κατάκολο και Βάρδα αντίστοιχα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, είχαν προχωρήσει πριν λίγο διάστημα – τον Φεβρουάριο του 2015 – σε εξιχνίαση ενώ από τις περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις προέκυψε ότι ο γενετικός τύπος του 21χρονου δράστη, που συνελήφθη προχθές, ταυτίζεται με γενετικό υλικό που βρέθηκε στην κουκούλα που συνέλεξαν οι αστυνομικοί, από τον τόπο της ληστείας στο Κατάκολο.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο ο 21χρονος όσο και οι υπόλοιποι συλληφθέντες – τρεις εκ των οποίων είναι ήδη έγκλειστοι σε σωφρονιστικά καταστήματα για άλλες υποθέσεις ληστειών – θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας την ερχόμενη εβδομάδα
.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ