2015-03-14 19:34:05
Φωτογραφία για ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ... ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-19
Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας με 5-19 συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί του στο Πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε την 17η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, κυριαρχώντας από την αρχή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα προηγούμενοι με 0-4 με γκόλ των Βλαχόπουλου, Γούνα, Φουντούλη και Μυλωνάκη. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Αληχανίδη αλλά ο Γούνας έδωσε και πάλι προβάδισμα 4 τερμάτων λίγο πριν την λήξη του πρώτου οκταλέπτου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο ΠΑΟΚ δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό. Ο Σολανάκης μείωσε το σκορ για τους γηπεδούχους (2-5) αλλά οι ερυθρόλευκοι απάντησαν με δυο γκολ απο τους Φουντούλη και Βλαχόπουλο (2-7). Ο Αληχανίδης πετυχαίνει το 3ο τέρμα του (3-7) ενώ το οκτάλεπτο τελειώνει με γκολ του Βλαχόπουλου, διαμορφώνοντας το σκορ του ημιχρόνου σε 3-8.

Το τρίτο οκτάλεπτο ξεκίνησε με γκολ του Ντόσκα και του Κολόμβου (3-10) για να απαντήσει ο ΠΑΟΚ με τον Βογιατζόγλου (4-10). Στην συνέχεια για τον Ολυμπιακό σκόραραν κατά σειρά οι Ντόσκας, Μυλωνάκης και Βλαχόπουλος, διαμορφώνοντας το σκορ σε 4-13.


Στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός σημειώνοντας 6 τέρματα με τους Δερβίση, Βλαχόπουλο (από ένα) και Μυλωνάκη, Φουντούλη (από δύο) φτάνοντας το σκορ στο 4-19. Το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΟΚ είναι να σημειώσει ακόμα ένα τέρμα με τον Αληχανίδη και να διαμορφώσει το τελικό 5-19.

Τα οκτάλεπτα : 1-5, 2-3, 1-5, 1-6

ΠΑΟΚ (Βέργος) : Κεχαγιάς, Σαρησάββας, Μιτελούδης, Αληχανίδης 3, Προσινικλής, Αντιβαλιάδης, Κόλιανιν, Παπαποστόλου, Βογιατζόγλου 1, Σολανάκης 1, Μαζοκοπάκης, Βαχαρέλης, Μπεζιλιώτης, Δημητριάδης, Κίσσας.

Ολυμπιακός (Βλάχος) : Δεληγιάννης, Μυλωνάκης 4, Δελακάς 1, Βλαχόπουλος 5, Φουντούλης 4, Ράτζεν, Ποντικέας, Ντόσκας 1, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Γούνας 2, Γαλανίδης, Δερβίσης 1.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ