2015-03-15 15:39:12
Φωτογραφία για Βλαστός: Η Λίτσα μού έφαγε €1,5 εκατ. και ήθελα να την απαγάγω και να τη βασανίσω!
Με βαρείς χαρακτηρισμούς όπως «πατσαβουρίτσα» και άλλα τέτοια «μαργαριτάρια» οΠαναγιώτης Βλαστός, κατηγορούμενος για τη δράση της «μαφίας των φυλακών», περιγράφει την εξαδέλφη του Λίτσα Βλαστού που έδωσε στοιχεία για το κύκλωμα και σήμερα είναι κατηγορουμένη αλλά και προστατευόμενη μάρτυρας.

Τριήμερη ήταν η απολογία του Βλαστού στους ανακριτές κυρία Ρέα Κατσιβέλη και Δημήτρη Φούκα στην οποία μιλάει για όλα και για τη βόμβα εναντίον του Γιάννη Σμπώκου αλλά και για τον Άκη Τσοχατζόπουλο που επίσης κατηγορείται για ηθική αυτουργία.

«Το Βήμα» δημοσιεύει ολόκληρη την απολογία όπου μεταξύ άλλων ο ισοβίτης Π. Βλαστός αποκαλύπτει:«Έδωσα στη Λίτσα τις 5.500 για τη λιποαναρρόφηση και τη λιπογλυπτική στα γόνατα... Της είχα αγοράσει και ένα διάδρομο 2.800 ευρώ γιατί ο γιατρός τής είχε πει να κάνει διάδρομο μετά την επέμβαση και τα μπότοξ» υποστηρίζει.

Όμως επιμένει ότι του έφαγε 1,5 εκατ. ευρώ από τα λύτρα της απαγωγής Παναγόπουλου. Δέχεται πάντως ότι την απείλησε «να μη μου λέει μ...», ότι πέταξε τα χρήματα στα σκουπίδια, «της είπα κανόνισε π... να φύγετε όλοι και να σε φυλάνε οι μπάτσοι».


Ακόμα αποκαλύπτει ότι είχε σκοπό «να απαγάγω την εξαδέλφη, να τη βασανίσω για να αποκαλύψει πού κρύβει τα λεφτά»!

Αρνείται τη συμμετοχή του στις βόμβες κατά του Ι. Σμπώκου και καλύπτει πλήρως τη φίλη του, προφυλακισμένη δικηγόρο Αδαμαντία Αγγελέτου: «Γιατί να τη στείλω να παραλάβει τα χρήματα από τη Λίτσα και να μη δώσω απευθείας τα χρήματα αν ήθελα» αναρωτιέται.

Παράλληλα παραδέχεται ότι συμμετείχε στην απαγωγή του επιχειρηματία Γιάννη Ζώννατο 2001.

Φωτο: Ο Παναγιώτης Βλαστός οδηγείται από αστυνομικούς του τμήματος Μεταγωγών στην έξοδο των δικαστηρίων μετά την πολύωρη απολογία του την περασμένη Τρίτη (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ