2015-03-17 00:26:13
Φωτογραφία για Πάτρα: Ένα κεράκι στη μνήμη του Βαγγέλη στην πλατεία Γεωργίου - Δείτε φωτο
Αρκετοί ήταν οι Πατρινοί που συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Δεύτερας στην πλατεία Γεωργίου για να αποτίσουν φόρο τιμής στον αδικοχαμένο Βαγγέλη Γιακουμάκη, το τραγικό τέλος του οποίο συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Οι συμπολίτες άναψαν κεράκια, που σχημάτισαν τα αρχικά του Βαγγέλη και μια καρδιά, δείχνοντας έτσι την αγάπη του για τον 20χρονο.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:

Με πλοίο στην Κρήτη η σορός του

Λίγο μετά τις 14:00 αναχώρησε από τα Γιάννενα η πομπή με τη σορό του Βαγγέλη Γιακουμάκη, του άτυχου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής σχολής Ιωαννίνων προκειμένου να μεταφερθεί με πλοίο από το λιμάνι του Πειραιά, απόψε Δευτέρα στις 21:00, με προορισμό την ιδιαίτερη πατρίδα του, το νησί της Κρήτης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μέσω του προσωπικού λογαριασμού του παιδιού που βρέθηκε νεκρό 38 μέρες μετά την εξαφάνιση του, στο facebook συγγενείς και φίλοι καλούν τον κόσμο του Ρεθύμνου και του νησιού της Κρήτης να παρευρεθεί στην κηδεία του Βαγγέλη Γιακουμάκη και να πουν το τελευταίο αντίο.

Η ανάρτηση έχει ως εξής:

"Στις 12 αύριο το μεσημέρι της Τρίτης συγγενείς, φίλοι και πολίτες του Ρεθύμνου θα πουν το τελευταίο αντίο στο Βαγγέλη μας. Η σορός του θα μεταφερθεί το πρωί στο Ρέθυμνο και η εξώδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στο Σελλί του Δήμου Ρεθύμνου".

Το Σελλί είναι η γενέτειρα του πατέρα του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μεγάλες προσδοκίες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μεγάλες προσδοκίες
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ