2015-03-17 00:29:06
Φωτογραφία για Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ομάρ
Ευχάριστα ήταν τα νέα στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού εν όψει του... προσεχούς αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο λόγος ήταν η επιστροφή του Ομάρ Ελαμπντελαουί στο κανονικά πρόγραμμα, καθώς συμμετείχε κανονικά - σε φουλ ρυθμό - με την υπόλοιπη ομάδα. Όσοι από τους ποδοσφαιριστές έπαιξαν στον χθεσινό αγώνα με τη Skoda Ξάνθη ακολούθησαν ελαφρύ πρόγραμμα στο γήπεδο και συνέχισαν την αποκατάστασή τους στο γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ σε πρώτο πλάνο ήταν η σωστή και γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας.

Το ζητούμενο στη συνέχεια των ασκήσεων ήταν η γρήγορη αντίδραση των ποδοσφαιριστών στις εναλλαγές της μπάλας και το άμεσο τελείωμα της φάσης με γκολ. Πριν την ολοκλήρωση της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές έκαναν και δίτερμα, σε μικρό χώρο.

Ο Μέγιερι έμενε για προληπτικούς λόγους εκτός και έκανε θεραπεία, ενώ ο Μήτρογλου ακολούθησε μέρος του ομαδικού προγράμματος και στη συνέχεια έκανε πιο συντηρητική προπόνηση, κινούμενος ατομικά. Από την πλευρά του, ο Νταβίντ Φουστέρ έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και ανέβασε ρυθμό.

Το πρωί της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στις 11:00. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ