2015-03-17 16:24:04
Φωτογραφία για Βράβευση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από τον Πολιτιστικό Εικαστικό Σύλλογο «Αθηναλίδη»
Για το σημαντικό κοινωνικό έργο του και την προσφορά του στον τομέα του πολιτισμού... με την ανάληψη πρωτοβουλιών για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα τιμήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης από την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Εικαστικού Συλλόγου «Αθηναλίδη», στο πλαίσιο της συνεστίασης γνωριμίας των μελών και φίλων του συλλόγου στο Περιστέρι.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης εκφράζοντας τις εγκάρδιες ευχαριστίες του για την τιμητική βράβευση του προς τους διοργανωτές της εκδήλωσης, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι «θα συνεχίσει τον αγώνα που ξεκίνησε με το Δήμαρχο Μαραθώνα κ. Ηλία Ψινάκη για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα και θα είναι αρωγός της προσπάθειας αυτής μέχρι τέλος, ενώ έκανε ειδική μνεία στο σημαντικό κοινωνικό έργο του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με τη προσφορά ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε χιλιάδες ανασφάλιστους συμπολίτες μας.


Ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ ο κ. Πατούλης επισήμανε τον κεντρικό ρόλο που πρέπει να έχει η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην αντιμετώπιση της φτώχειας,αναφερόμενος ειδικότερα στην πρωτοβουλία για την κατάθεση των θέσεων της ΚΕΔΕ στη Βουλή, στο νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν επίσης ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης τόσο για την εξαιρετική του δράση ως Δήμαρχος, όσο και για τις πρωτοπόρες κοινωνικές και πολιτιστικές του δράσεις. Επίσης βραβεύτηκαν ο γλύπτης και καθηγητής κ. Γεώργιος Καλακαλλάς για την καλλιτεχνική και διδακτική του πορεία και για την προσωπική του σφραγίδα στην πολιτισμό της Ελλάδας και ο εικαστικός κ. Νικόλαος Έξαρχος για την πολύ σημαντική του προσφορά στα εικαστικά δρώμενα και την διδακτική του πορεία.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ