2015-03-17 23:22:13
Φωτογραφία για ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΟΥΤΑ;
Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του αμυντικού της Ξάνθης, Γιάννη Γλυκό, προκειμένου να ξεδιαλύνει την υπόθεση σχετικά με το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γούτα.

Σας μεταφέρουμε το δημοσίευμά του Ο Δημήτρης Γούτας αποτελεί ένα από τα πρόσωπα της επικαιρότητας, αφού δημοσιεύματα τον θέλουν να είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Κάποια απ’ αυτά μάλιστα υποστηρίζουν πως ήδη οι ερυθρόλευκοι έκλεισαν τον παίκτη εν όψει του καλοκαιριού και θα αποτελέσει μία από τις πρώτες μεταγραφικές τους κινήσεις.

Η εν λόγω ιστοσελίδα επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Γιάννη Γλυκό, προκειμένου να διαπιστώσει αν πράγματι ο νεαρός αμυντικός έκλεισε στον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Ο Έλληνας μάνατζερ είπε πως δεν έχει υπάρξει καμία ενόχληση από ελληνική ομάδα προς τον ίδιο, χωρίς ωστόσο να διαψεύδει πως μπορεί ο Ολυμπιακός να ενδιαφέρεται για τον Γούτα. Άλλωστε, από τη στιγμή που ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Ξάνθη, τότε όλοι οι ενδιαφερόμενοι πρώτα θα τα βρουν με τον σύλλογο και μετά θα απευθυνθούν στην πλευρά του Γούτα, ώστε να συζητηθούν οι όροι μιας πιθανής συνεργασίας.


Αντίθετα, ο Γιάννης Γλυκός τόνισε πως έχουν επικοινωνήσει μαζί του ομάδες του εξωτερικού προκειμένου να μάθουν πληροφορίες για τον παίκτη, τις οποίες τις παρέπεμψε στην Ξάνθη, ενώ ξεκαθάρισε πως με το πρωτάθλημα και το Κύπελλο να «τρέχουν» και την Ξάνθη να είναι μέσα στους στόχους του τελικού και της πρώτης πεντάδας, ο Γούτας έχει το μυαλό του μόνο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και θα συζητήσει τους επόμενους μήνες το μέλλον του.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ