2015-03-18 18:46:15
Φωτογραφία για Το άνοιγμα Σαμαρά στον κεντρώο χώρο: Εχρισε «σκιώδη» υπουργό Εργασίας τον Βασίλη Οικονόμου
Το άνοιγμα προς το κέντρο επιβεβαίωσε ο Αντώνης Σαμαράς κατά την... διανομή των ρόλων στους βουλευτές που θα αποτελούν τους «σκιώδεις υπουργούς» της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η επιλογή να αναθέσει τον κρίσιμο τομέα Εργασίας, όπου διακυβεύονται πολλά, στον Βασίλη Οικονόμου είναι χαρακτηριστικά.

Ο κ. Οικονόμου ως γνωστόν προέρχεται από τον χώρο της κεντροαριστεράς. Χρημάτισε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, απ' όπου διεγράφη. Ιδρυσε το Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών και το 2012 συνεργάστηκε με την ΔΗΜΑΡ με την οποία και εξελέγη βουλευτής.

Επέλεξε το 2014 να ανεξαρτητοποιηθεί εγκαίρως και διαδραμάτισε ρόλο στην αναζήτηση κεντροαριστερού σχήματος. Υπερψήφισε την επιλογή Σαμαρά για την προεδρία της Δημοκρατίας, τον Σταύρο Δήμα και λίγο πριν τις εκλογές προσχώρησε στη ΝΔ. Κατά την συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά, συμφώνησαν να κατέλθει με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ συμβολίζοντας το «κεντρώο» άνοιγμα του κόμματος.

Τώρα, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης του ανέθεσε το κρίσιμο χαρτοφυλάκιο της Εργασίας, δείχνοντας να εμπιστεύεται τον έμπειρο πολιτικό παρότι συνεργάζεται με την ΝΔ τους τελευταίους 3 μήνες. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΧΩΡΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ Grand Prix ΤΟ 2015!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΧΩΡΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ Grand Prix ΤΟ 2015!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ