2015-03-20 16:12:19
Φωτογραφία για Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣΑΝΤΟ!
Ο Πάουλο Μασάντο στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη στο "gazzetta.gr", εμφανίζεται ευγνώμων για τον Ολυμπιακό τονίζοντας πως νιώθει... πρεσβευτής του, εκθειάζει τον Βαγγέλη Μαρινάκη (με έκανε να νιώθω περήφανος ως παίκτης του Ολυμπιακού), ενώ αποθεώνει Περέιρα, Μανιάτη!

Αναλυτικά Το Ζάγκρεμπ απέχει 1.540 χιλιόμετρα από τον Πειραιά, ωστόσο η καρδιά του Πάουλο Μασάντο εξακολουθεί νοητά να χτυπά στο γήπεδο «Καραϊσκάκη», εκεί όπου την τελευταία διετία έζησε μερικές από τις σπουδαιότερες στιγμές της καριέρας του.

Ο 28χρονος μέσος, ο οποίος διαπρέπει στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, άνοιξε την καρδιά του...

Ο Μασάντο αναφέρθηκε στο ιδιαίτερο δέσιμο του με τους ερυθρόλευκους, στην φιλία του με τον Γιάννη Μανιάτη, την λατρεία του για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, θυμήθηκε τις μεγάλες στιγμές του στον Πειραιά, αποθέωσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ μίλησε και για το περιβόητο... μουστάκι του!


Ο άσος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο με τον Ολυμπιακό.

«Το 41ο πρωτάθλημα την περυσινή σεζόν ήταν πολύ σημαντικό, αλλά έζησα πολλές καλές στιγμές στις δύο σεζόν που πέρασα στον Ολυμπιακό.

Ειδικά στην Ευρώπη, ήταν μεγάλη χαρά μου να βοηθήσω την ομάδα για να δείξει το πόσο σπουδαία ιστορία έχει αυτός ο σπουδαίος σύλλογος».

Μανιάτης και Σαλίνο ήταν οι δύο πρώην συμπαίκτες του, με τους οποίους ήρθε πιο κοντά. Μάλιστα με αφορμή την συνέντευξή του έστειλε τις ευχές του στον αρχηγό του Ολυμπιακού.

«Ήμουν κοντά σε όλους στον Ολυμπιακό. Είμαι ένας παίκτης ομάδας και γνωρίζω πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει καλή ατμόσφαιρα. Όλοι οι παίκτες δουλεύουν για κοινό στόχο. Τη νίκη! Φυσικά παραμείναμε καλοί φίλοι με τον Σαλίνο γιατί μιλάμε την ίδια γλώσσα αλλά και τον Μανιάτη που είναι αληθινός ηγέτης και σπουδαίος άνθρωπος.

Επί τη ευκαιρία, μέσα από αυτή τη συνέντευξη θα ήθελα να του ευχηθώ ταχεία ανάρρωση.... Είναι ένας αληθινός μαχητής και θα επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ. Είμαι βέβαιος».

Ο Μασάντο χαρακτηρίζει χάιλαϊτ στην καριέρα του στον Ολυμπιακό τους τίτλους αλλά και την σχέση του με οπαδούς του συλλόγου.

«Η νίκη με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήταν μία καλή στιγμή και όχι κάτι περισσότερο γιατί στο τέλος αποκλειστήκαμε. Ήταν δύσκολα για όλη την ομάδα. Εύχομαι να μπορούσαμε να παίζουμε περισσότερα ματς σε αυτό το επίπεδο.

Χάιλαϊτς, πραγματικά χάιλαϊτς ήταν οι τίτλοι που κατακτήσαμε και η αγάπη που μοιράστηκα με τον κόσμο του Ολυμπιακού».

Ο Πορτογάλος δεν κρύβει την αγάπη του για τον Ολυμπιακό, σημειώνοντας πως αισθάνεται «πρεσβευτής» του συλλόγου.

«Μετά από τόσο πολλές καλές στιγμές και τρόπο που οι φίλοι του Ολυμπιακού συμπεριφέρθηκαν σε μένα και την οικογένεια μου νιώθω σαν πρεσβευτής του συλλόγου.

Ακόμη πονάω για την ομάδα και την παρακολουθώ γιατί θέλω το καλύτερο για τον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι η ομάδα είναι δυνατή, όπως είναι και οι αντίπαλοι μας. Αυτή τη σεζόν είναι πιο σφιχτά. Ο Ολυμπιακός όμως είμαι βέβαιος πως θα κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και την σχέση του μαζί του, ο Πάουλο Μασάντο δεν φείδεται εγκωμίων, δηλώνοντας θαυμαστής του.

«Η σχέση μου με τον πρόεδρο Μαρινάκη, εμπεριέχει βαθύτατο θαυμασμό. Ήταν πάντα μαζί με την ομάδα. Είναι ένας έντιμος άνθρωπος που κρατάει πάντα τον λόγο του.

Θυμάμαι ιδιαίτερα τον περυσινό ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη. Χαιρέτισε ξεχωριστά όλους τους παίκτες μεταδίδοντας μας μεγάλη εμπιστοσύνη.

Με έκανε να νιώθω περήφανος που ήμουν παίκτης του Ολυμπιακού, ακόμη και μετά από αρνητικά αποτελέσματα. Ο πρόεδρος Μαρινάκης είναι ένας ηγέτης για κάθε ομάδα, για κάθε εταιρία ή για κάθε χώρα».

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η άποψη του και για τον συμπατριώτη του Βίτορ Περέιρα.

«Ο Βίτορ Περέιρα είναι τοπ προπονητής. Οι πρώτες του εβδομάδες στην Αθήνα ήταν δύσκολες για πολλούς λόγους, αλλά πιστεύω θα οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχίες. Είναι έμπειρος, φιλόδοξος και έχει πολύ δυνατό χαρακτήρα. Είναι ο ιδανικός για να καθοδηγήσει τον Ολυμπιακό. Η ομάδα βρίσκεται σε καλά χέρια».

Ο Πάουλο Μασάντο έστειλε και το μήνυμά του στους φίλους του Ολυμπιακού. Λακωνικό αν μη τι άλλο...

«Σας παρακαλώ ποτέ να μην αλλάξετε».

Πριν από περίπου μία εβδομάδα στις καθυστερήσεις του μεγάλου κροατικού ντέρμπι μεταξύ Χάιντουκ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ισοφάρισε στις καθυστερήσεις (1-1) με ένα εκπληκτικό γκολ. Οι μετοχές του ήδη βρίσκονται στα ύψη...

«Ευχαριστώ. Ήταν ένα σημαντικό γκολ για το πέτυχα στο ντέρμπι. Είμαστε η μοναδική ομάδα στην Ευρώπη που παραμένουμε αήττητοι στην τρέχουσα σεζόν. Βρισκόμαστε στον μήνα Μάρτιο, όποτε καταλαβαίνεις για πόσο μεγάλο κατόρθωμα μιλάμε.

Υπέγραψα για τρεις σεζόν και τα πράγματα βρίσκονται στον σωστό δρόμο. Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και γνωρίζω πως λειτουργούν τα πράγματα.

Είναι φυσιολογικό κάποιοι σύλλογοι να ενδιαφέρονται για μένα, όμως θα πρέπει να μιλήσουν πρώτα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ γιατί σέβομαι τον σύλλογο μου πάρα πολύ».

Ο Πάουλο Μασάντο στον επίλογο της συνέντευξής του, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο αγαπημένο του... μουστάκι!

«Χαχαχα! Το μουστάκι (μία λέξη που χρησιμοποιεί στα ελληνικά ο Μασάντο) ήταν κάτι σπουδαίο για μένα. Προέρχεται από τον πατέρα μου, ο οποίος από τότε που τον θυμάμαι είχε πάντα μουστάκι..

Νιώθω ωραία με το μουστάκι και είμαι χαρούμενος που αρέσει στους Έλληνες φίλους μου με αποτέλεσμα να εξελιχθεί σε σύμβολο της σχέσης μας».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ