2015-03-21 11:57:44
Φωτογραφία για Τρέχουν και δε φτάνουν στην κυβέρνηση
Καθημερινές είναι οι διαβουλεύσεις των στελεχών του Υπουργείου Οικονομικών και κυρίως της 3άδας Δραγασάκη, Βαρουφάκη, Σταθάκη, ούτως ώστε να καταρτιστεί η λίστα μεταρρυθμίσεων κατά τέτοιον τρόπο που θα "περάσει" από τους ελέγχους των κλιμακίων.

Ο χρόνος άλλωστε πιέζει αφόρητα την κυβέρνηση. Τη Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με την Άνγκελα Μέρκελ, την Τετάρτη θα γίνει η σύσκεψη των κλιμακίων, την Πέμπτη θα διεξαχθεί Euroworking Group και πιθανότατα την Παρασκευή πηγαίνουμε για ένα από τα κρισιμότερα Eurogroup από τις 25 Ιανουαρίου και μετά που ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε στις εκλογές.

Με βάση της συζήτησης τη λίστα που κατατέθηκε από τον υπουργό Οικονομικών την 24η Φεβρουαρίου, η κυβέρνηση προχωρά στην εξειδίκευση των ζητημάτων που θα αποτελέσουν, σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες, τη λίστα των μεταρρυθμίσεων στον τομέα των δημοσιονομικών, στις αποκρατικοποίησεις, στα εργασιακά, το ασφαλιστικό και τη ρύθμιση της αγοράς.

Σε κάθε περίπτωση η λίστα που θα παρουσιαστεί θα πρέπει, όπως συμφωνήθηκε στη συνάντηση των Βρυξελλών, να είναι πλήρως κοστολογημένη και χρονικά προσδιορισμένη για την εφαρμογή της. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ