2015-03-21 21:42:47
Φωτογραφία για ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο... ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ «ΠΕΤΑΕΙ» ΑΠΟ 3ΑΡΑ ΣΕ 4ΑΡΑ!
Μια ακόμα αποκαρδιωτική εκτός έδρας εμφάνιση του ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε από τον Πανθρακικό, που πήρε σπουδαία νίκη με 3-1 στη μάχη που δίνει για την παραμονή!

Ο Πανθρακικός επικράτησε για πρώτη φορά στην ιστορία του επί του ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή, βάζοντας γερές βάσεις για την παραμονή του στην κατηγορία και αναγκάζοντας τους οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης να στραφούν εναντίον της ομάδας τους Άψογη αμυντική τακτική από την ομάδα του Ρόκα, που έκλεισε ιδανικά τους χώρους, ανάγκασε τον ΠΑΟΚ σε ανούσια κατοχή και χτυπώντας στην κόντρα έφτασε στη μεγάλη νίκη με σκόρερ τους Ντιγκινί, Τζάνη και Ιγκόρ (πέναλτι).

Μείωσε προσωρινά ο Παπαδόπουλος σε 2-1, με τον Σκόνδρα να αφήνει την ομάδα του με δέκα παίκτες από το 82'.

Στους 54 βαθμούς έμειναν οι Θεσσαλονικείς (πάντα στην τρίτη θέση) που γνώρισαν την έβδομη εκτός έδρας ήττα σε 15 αγώνες και έπεται συνέχεια...

* Κατά τα άλλα... θέλανε και πρωτάθλημα εκεί στον ΠΑΟΚ και μας... έδειχναν και δάχτυλα από τον Οκτώβρη! Τώρα... και έτσι όπως πάνε δεν θα μας φτάνουν τα δάχτυλα και των δυο χεριών για να τους δώσουμε να καταλάβουν πόσο... πίσω είναι σε όλα τα επίπεδα και πόσα... κότσια θέλει να πάρεις πρωτάθλημα! Πρέπει να έχεις καρδιά πρωταθλητή και δυστυχώς για όλους αυτούς την έχει μόνο ο Θρύλος της Ελλάδας! Για αυτό και θα είναι πάντα ο εφιάλτης τους!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ