2015-03-24 18:24:58
Φωτογραφία για Θρήνος για τον ξαφνικό θάνατο του 22χρονου φοιτητή στο ΚΤΕΛ Αχαΐας
Σοκ στην τοπική κοινωνία προκαλεί ο αδόκητος θάνατος του 22χρονου Κρητικού φοιτητή Μιχάλη Παντατοσάκη που σπούδαζε στο ΤΕΙ της Πάτρας. Σαν κεραυνός έπεσε στο ΤΕΙ της Πάτρας η είδηση για την απώλεια του 20χρονου σπουδαστή του τμήματος λογοθεραπείας.

Σε πένθος έχει βυθιστεί η οικογένειά του . Δικοί του άνθρωποι μιλούν για έναν νεαρό γεμάτο ζωή, δραστήριο και ευχάριστο άνθρωπο, πρότυπο φοιτητή και κανείς δε μπορεί να πιστέψει το τραγικό του τέλος.

Οι υπεύθυνοι της διοίκησης της σχολής τόνισαν πως δεν είχε δηλώσει πως αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα υγείας. Στις τάξεις των συμφοιτητών του στο τμήμα λογοθεραπείας επικρατούσε σήμερα θλίψη καθώς κανένα δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο Μιχάλης δεν είναι πια στη ζωή

Ο νεαρός φοιτητής από το Ηράκλειο, χθες στις 13.30 αναχώρησε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ για το σταθμό του Κηφισού, στην Αθήνα. Στο ύψος του Αιγάλεω όμως, ο νεαρός που καθόταν δίπλα στον άτυχο 22χρονο διαπίστωσε ότι ο νεαρός είχε χάσει τις αισθήσεις του.


Παρά τις προσπάθειες να τον συνεφέρει δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να ενημερώσει τον οδηγό και αυτός με την σειρά του να καλέσει το ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο μετέφερε αναίσθητο το σπουδαστή στο Νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου και διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος τους προκλήθηκε από ανακοπή καρδιάς όπως αναφέρει το cretalive, κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί από τη νεκροψία -νεκροτομή.

Σύμφωνα πάντως με τον τον πρόεδρο του συγκοινωνιακού φορέα κ. Μανωλόπουλο, όταν έφτασε το ασθενοφόρο ο σπουδαστής ήταν ήδη νεκρός.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ