2015-03-25 22:55:32
Φωτογραφία για Κι όμως, οι δηλώσεις Καμμένου για τους μετανάστες «μπλόκαραν» ψήφισμα στο Κογκρέσο των ΗΠΑ
Το προσωρινό «μπλοκάρισμα» ψηφίσματος για την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας... στο Κογκρέσο των ΗΠΑ προκάλεσαν οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου.

Οπως προκύπτει, τα προ εβδομάδων λεγόμενα του υπουργού Εθνικής Αμυνας, περί ανοίγματος των συνόρων και «απελευθέρωσης» των μεταναστών προς τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες αν οι εταίροι συνεχίσουν να πιέζουν την Ελλάδα, προκάλεσαν το «πάγωμα» για πρώτη φορά- όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- του συγκεκριμένου ψηφίσματος το οποίο υιοθετείται ομόφωνα κάθε χρόνο.

Σε επιστολή του προς τον Ελληνα πρέσβη στην Ουάσιγκτον, Χρήστο Παναγόπουλο, με ημερομηνία 24 Μαρτίου, ο ρεπουμπλικανός γερουσιαστής της Ιντιάνα Νταν Κόουτς ενημερώνει ότι λόγω της ανησυχίας του για τις δηλώσεις του κ. Καμμένου δεν δίνει τη συγκατάθεσή του για να εγκριθεί το ψήφισμα για την επέτειο της ελληνικής ανεξαρτησίας, σύμφωνα με το «Βήμα».

«Πιστεύω ότι είναι προς το συμφέρον σας όσο και προς το δικό μας ότι εσείς ή κάποιος άλλος υψηλόβαθμος αξιωματούχος της ελληνικής κυβέρνησης να σχολιάσει δημοσίως αυτές τις απειλητικές ανακοινώσεις και να αποσαφηνίσει αν αντανακλούν την τρέχουσα πολιτική και τον τρόπο σκέψης στους κόλπους της κυβέρνησής σας. Κατόπιν μίας τέτοιας αποσαφήνισης, ελπίζω ότι θα μπορέσω να υποστηρίξω το ψήφισμα της Γερουσίας για την ελληνική ανεξαρτησία», επισημαίνει ακόμη ο Γερουσιαστής. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ