2015-03-25 23:47:18
Φωτογραφία για Μητσοτάκης προς Βαρουφάκη: Αυτό είναι το έγγραφο παράτασης της δανειακής σύμβασης;
Να απαντήσει αν έχει υπογράψει το κείμενο της παράτασης της δανειακής σύμβασης κάλεσε μέσω Twitter τον Γιάνη Βαρουφάκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης «Αρνείται ο Γιάνης Βαρουφάκης ότι υπέγραψε την παράταση του μνημονίου; Αν ναι να μας το πει, αν όχι τον διαψεύδει ο EFSF!», έγραψε το βράδυ της Τετάρτης στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ενώ την ανάρτησή του συνόδευσε με ένα επισυναπτόμενο τεχνικό κείμενο από την ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF).

Πρόκειται για ένα κείμενο 16 σελίδων το οποίο είναι γραμμένο στα αγγλικά, φέρει ημερομηνία 27 Φεβρουαρίου 2015, δεν έχει καμία αναφορά σε μέτρα, ισχύει μέχρι και την 30η Ιουνίου και αναφέρει ρητώς ότι υπόκειται σε αγγλικό δίκαιο.

Και μπορεί στο κείμενο να μην υπάρχουν υπογραφές των δύο πλευρών, ωστόσο, υπάρχουν οι θέσεις για αυτές.

Ειδικότερα, από πλευράς EFSF υπάρχουν θέσεις για τις υπογραφές των κ.κ. Κλάους Ρέγκλινγκ και Κριστόφ Φράνκελ, ενώ από την ελληνική πλευρά για τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα, την επικεφαλής του ΤΧΣ Αναστασία Σακελλαρίου και τον αναπληρωτή διευθύνων σύμβουλο στο ΤΧΣ Γιώργο Κουτσό.

Το tweet του Κυριάκου Μητσοτάκη
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ