2015-03-26 06:49:06
Φωτογραφία για Ο Τζ. Κ. Σίμονς βρίσκει θησαυρό
Ο Σάλιβαν Στάπλετον, που έγινε γνωστός ως Θεμιστοκλής στο δεύτερο κεφάλαιο των «300», είχε από καιρό... υπογράψει για να εμφανιστεί στο νέο σενάριο που έγραψε ο Λικ Μπεσον και το οποίο βρισκόταν στο στάδιο της προ-παραγωγής εδώ και σχεδόν ένα χρόνο.

Την ταινία που βαφτίστηκε «The Lake» θα σκηνοθετήσει ο Στίβεν Κουέλ, που μαθήτευσε ως βοηθός του Τζέιμς Κάμερον τόσο στον «Τιτανικό», όσο και στο «Avatar».

Έχοντας στο ενεργητικό μονάχα 2 μεγάλου μήκους ταινίες (το πέμπτο κεφάλαιο του «Βλέπω το Θάνατό σου» και το «Into the Storm»), θα καταπιαστεί με την ιστορία μιας επίλεκτης ομάδας στρατιωτών του Ναυτικού που ανακαλύπτουν τα ίχνη ενός χαμένου θησαυρού σε μια λίμνη της Σερβίας, ανάμεσα στα χαλάσματα του πολέμου.

Το νέο στην όλη υπόθεση είναι η συμμετοχή του Τζ. Κ. Σίμονς, που υπέγραψε για να κρατήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία, όπου θα κληθεί να βρει τον πραγματικό κάτοχο του θησαυρού, αλλά και τον λόγο για τον οποίο τον έθαψε στην ξεχασμένη περιοχή. Η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της το καλοκαίρι του ερχόμενου έτους. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ