2015-04-01 18:36:57
Φωτογραφία για Πάτρα: Παραμένουν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ οι αντιεξουσιαστές υπό τη διακριτική παρακολούθηση της ΕΛ.ΑΣ., μετά την συνέλευση
Παραμένουν υπό κατάληψη τα γραφεία της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας στο... κέντρο της Πάτρας και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Φιλοποίμενος, τα οποία και κατελήφθησαν από ομάδα αντιεξουσιαστών σήμερα το πρωί.

Για τις 4 σήμερα το απόγευμα ήταν προγραμματισμένη συνέλευση στο χώρο των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να αποφασίσουν για τη συνέχιση των δράσεων αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας.

Οι διαδηλωτές έχουν αναρτήσει πανό τόσο στο μπαλκόνι των γραφείων όσο και στην κεντρική είσοδο του πεζοδρομίου στο οποίο και αναφέρουν το αίτημά τους για κατάργηση των φυλακών τύπου Γ΄ αλλά και την αλληλεγγύη τους στους απεργούς πείνας, μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς: Μαυρόπουλος Θεόφιλος, Νικολόπουλος Γεώργιος, Νικολόπουλος Μιχάλης, Αργυρού Παναγιώτης, Μπολάνο Δαμιανός, Χατζημιχελάκης Χαρίλαος, Τσάκαλος Χρήστος, Πολύδωρας Γεώργιος, Τσάκαλος Γεράσιμος και Οικονομίδου Όλγα καθώς και σε συμπαράσταση στην Σπυροπούλου Αγγελική για να σταματήσει η εκδικητική προφυλάκιση, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση, της μάνας των Χρήστου και Γεράσιμου Τσάκαλου και της συντρόφου του δεύτερου.

Να σημειωθεί πως παράλληλα οι αντιεξουσιαστές μοιράζουν φυλλάδια στους διερχόμενους πολίτες και τους ενημερώνουν σχετικά.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ολοκληρώθηκε το Euro Working Group
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ολοκληρώθηκε το Euro Working Group
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ