2015-04-01 23:36:37
Φωτογραφία για Μόνο αυτό δεν είχε γίνει - Να μπουν αντιεξουσιαστές στη Βουλή
Αγαπητό Tromaktiko,

Έγινε και αυτό!

Μετά τις από αντιεξουσιαστές δημοσίων και... άλλων κτηρίων καταλήψεις, ακολούθησε, ως φυσικό επακόλουθο, και η στη Βουλή αυτών εισβολή.

Δε μας φθάνουν τα οικονομικά τα μαύρα μας τα χάλια, με τη χρεοκοπία ορατή και την επαπειλούμενη από την Ευρωζώνη αποβολή, ήρθε τώρα και η νέα για τη δημοκρατία απειλή, με την στο ναό αυτής εισβολή.

Το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό και έντονη προκαλεί στην κοινωνία ανησυχία.

Περισσότερο όμως ανησυχεί η προσέγγιση αυτού η πολιτική.

Με λίγα λόγια, όταν η κυρία πρόεδρος της Βουλής δηλώνει ότι δεν πρόκειται για εισβολή αλλά για διαμαρτυρία ειρηνική -έτσι φέρεται να δήλωσε σε διαμαρτυρόμενος βουλευτές της αντιπολίτευσης-τότε πρέπει κανείς σοβαρά να ανησυχεί για το τι στο μέλλον μπορεί να συμβεί.

Ακόμη, τι και αν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος δηλώνει ότι η ενέργεια αυτή είναι ακατανόητη και προκλητική;


Το θέμα είναι ότι περισσότερο ακατανόητη και για το κοινό αίσθημα προκλητική είναι η με ευθύνη κυβερνητική από προαύλιο της βουλής απουσία η αστυνομική .

Καλά, τα κάγκελα τα πήραν ως μια ενέργεια συμβολική, για την απομάκρυνση των ΜΑΤ υπάρχει εξήγηση λογική και πειστική;

Οπότε, με τέτοια λογική, χωρίς κάγκελα που, τάχα, ενοχλούν και χωρίς δύναμη αστυνομική, που κάποιοι τη θέλουν μακριά για μην προκαλούνται, κατά πως λένε, τα παιδιά, μην εκπλαγείτε αν εντός του κοινοβουλίου εισβολή την επόμενη φορά δείτε!

Τότε κυρία πρόεδρε της βουλής τι θα μας πείτε; Αν για ειρηνική διαμαρτυρία εξακολουθήσετε να ομιλείτε, σίγουρα, θα εκτεθείτε.

Απευκταίο ,βεβαίως, για το κύρος της χώρας μας και την προστασία του δημοκρατικού μας πολιτεύματος, αλλά για σκεφτείτε το!

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στοΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ