2015-04-02 18:08:27
Φωτογραφία για Από το βίντεο βρήκαν τους διαρρήκτες της χρυσής κλοπής!
Στα χέρια αστυνομικών της Ασφάλειας Ηρακλείου, βρίσκονται, το... τελευταίο 24ωρο, δύο Αλβανοί, οι οποίοι φέρονται να ευθύνονται για δεκάδες διαρρήξεις και κλοπές, σε σπίτια στην πόλη του Ηρακλείου.

Ανάμεσα στις περιπτώσεις αυτές, συμπεριλαμβάνεται και η «χρυσή» κλοπή από σπίτι στην περιοχή των Βασιλειών, από όπου οι δύο δράστες είχαν κλέψει το χρηματικό ποσό των 40.000 ευρώ από χρηματοκιβώτιο.

Πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι το στοιχείο που ξεκλείδωσε τις έρευνες των Αρχών, στάθηκε βίντεο από κάμερα ασφαλείας, το οποίο είχε καταγράψει τις κινήσεις των δραστών.

Οι αστυνομικοί που επεξεργάστηκαν το υλικό, κατάφεραν να καταγράψουν στοιχεία του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν οι δράστες.

Με μεθοδική δουλειά, ταυτοποίησαν το αυτοκίνητο και έφθασαν στα ίχνη τους. Κατά την επιχείρηση που έγινε με «οδηγό» το αυτοκίνητο των υπόπτων, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο Αλβανούς, οι οποίοι και προσήχθησαν στην υπηρεσία.

Αν και οι ίδιοι αποδεικνύονται «σκληρά καρύδια» καθώς δεν λένε λέξη για όσα τους αποδίδονται, από την προανάκριση προέκυψαν σε βάρος τους στοιχεία για τουλάχιστον 15 διαρρήξεις.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι δύο έχουν ποινικό παρελθόν για παρόμοιες παραβατικές πράξεις.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ