2015-04-02 21:28:14
Φωτογραφία για ΜΕ Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ... ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από τις 17:00 το απόγευμα στη Μόσχα για τον αυριανό αγώνα με την ΤΣΣΚΑ και μετά από μία δύσκολη πτήση και αρκετή κίνηση στον δρόμο θα κάνει τη τελευταία του προπόνηση.

Οι ερυθρόλευκοι, έπειτα από μία πτήση τεσσάρων ωρών με αρκετές αναταράξεις λόγω κακών καιρικών συνθηκών, προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο, όπου τους περίμενε μία ακόμα… ταλαιπωρία και αυτό, διότι στον έλεγχο των διαβατηρίων τους περίμενε μεγάλη ουρά, αλλά και σχολαστικός έλεγχος από τους υπαλλήλους ασφαλείας.

Είναι χαρακτηριστικό, πως για κάθε επισκέπτη περνούσαν τουλάχιστον δύο λεπτά για τσεκάρισμα των εγγράφων εισόδου στη χώρα, κάτι που δημιούργησε όπως είναι φυσικό αρκετό εκνευρισμό. Η αποστολή των ερυθρόλευκων, αναχώρησε αμέσως με πούλμαν από το αεροδρόμιο για το ξενοδοχείο, αλλά η κίνηση στους δρόμους της Μόσχας ήταν μεγάλη, με αποτέλεσμα να υπάρξει καθυστέρηση στην προγραμματισμένη άφιξη.

Οι ερυθρόλευκοι, που μετέβησαν στη Ρωσία χωρίς τους ανέτοιμους Σπανούλη, Πέτγουεϊ και τον τραυματία Τσαϊρέλη, θα προπονηθούν στην Universal Sports Hall.

Της αποστολής, που συνάντησε καλές για τα δεδομένα της Μόσχας καιρικές συνθήκες (5 βαθμοί κελσίου), ηγείται ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώ αύριο θα φτάσει στην Ρωσία και ο αντιπρόεδρος, Γιώργος Σκηνδήλιας.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ