2015-04-02 21:27:09
Φωτογραφία για Τραγωδία σε σχολή ΟΑΕΔ του Ρέντη: Μαθήτρια μαχαίρωσε συμμαθήτριές της
Μία απίστευτη τραγωδία έλαβε χώρα σήμερα σε τεχνική σχολή του ΟΑΕΔ Νοσηλευτικής στον Άγιο Ρέντη, με μαθήτρια να μαχαιρώνει συμμαθήτριές της.

Μια 22χρονη μαθήτρια στη στη σχολή Νοσηλευτών στο Ρέντη έβγαλε μαχαίρι και επιτέθηκε σε τρεις συμμαθήτριές της μέσα στην τάξη και τους μαχαίρωσε. Το περιστατικό σημειώθηκε μέσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος προκαλώντας πανικό στους καθηγητές και τους υπόλοιπους σπουδαστές.

Αμέσως επικράτησε πανικός, όμως οι καθηγητές και άλλοι μαθητές που κινητοποιήθηκαν αστραπιαία, την αφόπλισαν και την απομόνωσαν, καλώντας ταυτόχρονα την αστυνομία.

Η σπουδάστρια της νοσηλευτικής που έβγαλε μαχαίρι και παραλίγο να σφάξει τις συμμαθήτριές της συνελήφθη από περιπολικό της Άμεσης Δράσης αμέσως μετά το περιστατικό.

Τα αίτια της αιματηρής επίθεσης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Αμέσως έφτασε στη σχολή κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ που παρείχε τις πρώτες βοήθειες, ενώ και οι τρεις μαθήτριες είναι καλά στην υγεία τους.

Τα θύματα είναι μία ελληνίδα και δύο κοπέλες από την Αλβανία, ενώ όπως έγινε γνωστό, η κοπέλα που τις μαχαίρωσε πριν λίγο καιρό είχε κάνει αίτηση για αλλαγή σχολής.

Η 22χρονη συνελήφθη και κρατείται στο ΑΤ Ρέντη, όπου προσπαθεί να εξηγήσει τι την οδήγησε στην πράξη αυτή.

Πηγή: madata
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ