2015-04-05 11:50:05
Φωτογραφία για ΝΕΣΟΒΙΤΣ : ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Τον ενθουσιασμό της για τα όσα βιώνει σε αυτούς τους πρώτους μήνες της στην Ελλάδα, αλλά και στον Ολυμπιακό, εξέφρασε η Ιβάνα Νέσοβιτς.

Η πανέμορφη Σέρβα διαγώνιος, η οποία την περασμένη Κυριακή αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας με τα ερυθρόλευκα μετά το εμφατικό 3-0 επί του Παναθηναϊκού στον τελικό του Final-4 του Αγρινίου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στα «Παραπολιτικά» εξέφρασε τη λατρεία της για τις ελληνικές αρχαιότητες και απάντησε στο αν θα παραμείνει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξη της Ιβάνα Νέσοβιτς:

-Αήττητη με τον Ολυμπιακό και δυο νίκες με 3-0 επί του Παναθηναϊκού. Τι καλύτερο;

«Πάνω απ όλα η ομάδα. Μπορεί να λέτε ότι είμαι το γούρι του Ολυμπιακού για τις μεγάλες νίκες επί του Παναθηναικού, αλλά μόνη σου δεν μπορείς να πετύχεις το παραμικρό. Το βόλει είναι ομαδικό άθλημα. Έχει εμπιστοσύνη η μια αθλήτρια στην άλλη, ο προπονητής στις παίκτριες, κι έτσι έρχονται τα αποτελέσματα. Η καθεμία κάνει αυτό που της αναλογεί και κερδίζουμε»


-Ποιες οι διαφορές των δυο νικών επί του Παναθηναϊκού;

«Στον τελικό του Κυπέλλου ασχοληθήκαμε μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι. Στο πρωτάθλημα, στην έδρα του αντιπάλου μας, είχαμε στρες εξαιτίας της πίεσης των οπαδών. Μας έφτυναν συνέχεια. Δεν είμαστε ζώα, αθλήτριες είμαστε».

-Και στον τελικό όμως είδαμε ότι δυσφορούσες με τους πανηγυρισμούς της αρχηγού του ΠΑΟ, Ζένια Τσίμα.

«Η κοπέλα δεν έχει συμπεριφορά βολεϊμπολίστριας, δεν έχει αθλητικούς τρόπους. Το βόλεϊ είναι ευγενές άθλημα, μας χωρίζει ένα φιλέ. Αυτή κάνει για άλλο σπόρ, όπως το χάντμπολ, όπου υπάρχει επαφή στις αθλήτριες«.

-Έξω από το γήπεδο όμως σε διακρίνει η ηρεμία.

«Πράγματι και μου αρέσει πολύ στην Ελλάδα, τη λατρεύω. Ήξερα πολλά πριν έρθω στον Ολυμπιακό, αλλά τώρα που ζω στον Άλιμο τον ελεύθερο χρόνο μου ανακαλύπτω τα ωραία της Αττικής. Πήγα στην Ακρόπολη, στο Σούνιο, στο Εθνικό Μουσείο. Όλα είναι υπέροχα και θέλω μόλις βρω την ευκαιρία, να επισκεφτώ τις Μυκήνες. Ως τουρίστρια, είχα πάει παλαιότερα στην Κέρκυρα. Μου αρέσει η μυθολογία σας, αλλά και η θάλασσα. Μόλις ξυπνώ το πρωί, αντικρίζω το μπλε της θάλασσας και μου φτιάχνει τη διάθεση»

-Και η νυχτερινή ζωή;

«Δεν με απασχολεί και δεν πίνω. Κάνω καλή παρέα με τη συμπατριώτισσα μου τη Βέσοβιτς και μου αρέσει το σούσι. Ανακάλυψα δυο εστιατόρια στη Βούλα και στο κέντρο της Αθήνας».

-Αγαπημένο χρώμα το μπλε ή το κόκκινο;

«Στον Ερυθρό Αστέρα και στον Ολυμπιακό έχουμε το κόκκινο, που είναι το χρώμα του πάθους. Δεν έχω όμως αγαπημένο χρώμα. Όλα τα χρώματα είναι όμορφα. Έπαιζα πριν 8 χρόνια στον Ερυθρό Αστέρα, ήμουν αρχηγός και τώρα ήρθα στην Ελλάδα. Ξέρω την ατμόσφαιρα και το πάθος για αυτές τις δυο ομάδες. Ήρθα εδώ για να νιώσω ξανά αυτό το πάθος. Για αυτό επέλεξα τον Ολυμπιακό».

-Σε απασχολεί που ο Τύπος ασχολείται και με το γεγονός ότι είσαι ωραία γυναίκα;

«Δεν με ενοχλεί, είναι ωραίο όταν κάποιος σου λέει ότι είσαι όμορφη. Σε όλους αρέσει αυτό. Αλλά δεν μου αρέσει, όταν αυτό είναι η πρώτη εντύπωση για μένα. Για αυτό επέλεξα να πάω και στην Ασία(έπαιζε στην Κορέα) , όπου η ομορφιά δεν είναι σημαντική εκεί, αλλά μόνο το βόλεϊ. Στο γήπεδο δεν έχει σημασία αν είσαι όμορφη. Μου αρέσει να είμαι βολεϊμπολίστρια, όχι μοντέλο, πράγμα που δεν είμαι. Δεν είμαι μοντέλο, αλλά αθλήτρια και προτιμώ να αναφέρονται σε μένα για τις αθλητικές επιδόσεις μου. Με ευχαριστεί που ασχολούνται και αναφέρονται στη γυναίκα Νέσοβιτς. Θα ήθελα όμως να απασχολώ την κοινή γνώμη με τις επιδόσεις μου στο γήπεδο".

Μετά το κύπελλο, να περιμένουν οι φίλοι του Ολυμπιακού και το πρωτάθλημα κόντρα στον Παναθηναϊκό;

«Μη βιάζεστε, προηγούνται οι ημιτελικοί με τον ΑΕΚ. Δεν ξέρουμε εξάλλου, αν θα πάμε στον τελικό με τον Παναθηναϊκό. Υπάρχει και ο Πανναξιακός που είναι καλή ομάδα και σε όλα τα σπορ δεν πρέπει να υποτιμάς τον αντίπαλο σου, γιατί μπορεί να πάθεις ζημιά. Πρέπει να σέβεσαι τους πάντες. Ξέρω ότι οι νίκες επί του Παναθηναϊκού ενθουσιάζουν τους φιλάθλους μας, αλλά για μένα δεν υπάρχουν ματς ζωής ή θανάτου»

Όταν ρωτήθηκε αν θα μείνει και του χρόνου στον Ολυμπιακό, απάντησε «Μη βιάζεστε, ακόμη δεν τέλειωσε η φετινή χρονιά».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ