2015-04-06 11:07:32
Φωτογραφία για Έξι ώρες στο κρύο -Τι έκαναν οι Έλληνες ανταποκριτές έξω από τα γραφεία του ΔΝΤ; [photos]
Στο κρύο, έξω από τα γραφεία του ΔΝΤ, περίμεναν οι Ελληνες ανταποκριτές... καθόλη τη διάρκεια του κρίσιμου ραντεβού των Κριστίν Λαγκάρντ και Γιάνη Βαρουφάκη.

Με δεδομένη την κρισιμότητα του ραντεβού του Ελληνα υπουργού Οικονομικών με την επικεφαλής του ΔΝΤ, κανείς από τους ανταποκριτές των ελληνικών μέσων ενημέρωσης δεν έλειπε χθες το απόγευμα, ανήμερα του Πάσχα των καθολικών, από τα γραφεία του Ταμείου στην Ουάσινγκτον.

Η Λίνα Αργύρη για τη ΝΕΡΙΤ, ο Θανάσης Τσίτσας για τον ΑΝΤ1, ο Μιχάλης Ιγνατίου για το Mega, η Κατερίνα Σώκου για την Καθημερινή στήθηκαν έξω από τα γραφεία του ΔΝΤ στην Ουάσινγκτον πριν καν φθάσουν εκεί ο Ελληνας υπουργός Οικονομικών και η επικεφαλής του ΔΝΤ και φυσικά παρέμειναν μέχρι να ολοκληρωθεί η συνάντηση. Ανάμεσά τους βρέθηκε κάποια στιγμή και Αγγέλα Γκαβίρια, υπεύθυνη του γραφείου τύπου του ΔΝΤ για την Ελλάδα, αλλά και ο Ελληνας βοηθός καθηγητής πολιτικών επιστημών σε αμερικανικά πανεπιστήμια και αρθρογράφος σε διάφορα αμερικανικά ΜΜΕ Χάρης Μυλωνάς, ο οποίος μάλιστα, φρόντισε και για τον ανεφοδιασμό των δημοσιογράφων με... πολεμοφόδια, τους απαραίτητους καφέδες!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ