2015-04-06 13:07:17
Φωτογραφία για ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΕΦ
Με διπλή προπόνηση θα επαναρχίσει σήμερα (06/04) η προετοιμασία του Ολυμπιακού, για το ματς με τη Νίζνι Νόβγκοροντ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος παραχώρησε διήμερο ρεπό στους παίκτες του, το Σαββατοκύριακο (04-05/04), προκειμένου να πάρουν πολύτιμες «ανάσες», από σήμερα (06/04) όμως τους περιμένει κανονικά στο ΣΕΦ για να επαναρχίσουν οι προπονήσεις τους.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των ερυθρόλευκων είναι το αδιάφορο ματς με τη ρωσική ομάδα, τη Μ. Παρασκευή (10/04, 18.00), για την τελευταία αγωνιστική του Top 16. Αμφότεροι οι αντίπαλοι δεν έχουν ουσιαστικό κίνητρο, με τους παίκτες του Θρύλου να είναι ήδη τρίτοι στο ΣΤ’ Όμιλο και τους παίκτες του Άιναρς Μπαγκάτσκις να έχουν αποκλειστεί από τα πλέι οφ.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει νικηφόρα στη δεύτερη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, πιάνοντας παράλληλα καλή απόδοση. Ο Έλληνας τεχνικός περιμένει σήμερα (06/04) να δει, στο φαληρικό στάδιο, την κατάσταση των τραυματιών για να διαπιστώσει εάν μπορεί να τους υπολογίζει ή όχι.


Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης είναι δεδομένα εκτός, οι Βασίλης Σπανούλης και Μπρεντ Πέτγουεϊ βρέθηκαν στο ΣΕΦ τις προηγούμενες ημέρες για αποθεραπεία και θα επιχειρήσουν σταδιακά να επιστρέψουν στο προπονητικό πρόγραμμα. Βέβαια, μόνο εάν προλάβουν να επανέλθουν πλήρεις θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για τον αγώνα με τη Νίζνι Νόβγκοροντ, καθώς δεν υπάρχει κανένας λόγος να εκβιαστεί η επάνοδός τους. Βασικός στόχος τους, άλλωστε, είναι να είναι απόλυτα έτοιμοι στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ