2015-04-10 22:48:12
Φωτογραφία για ΠΕΡΙΜΕΝΕ... ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΒΙΚΤΟΡ
Πανευτυχής ο Βίκτορ Σάντσεθ για το γεγονός ότι του δίνεται η δυνατότητα για πρώτη φορά να εργαστεί ως πρώτος προπονητής αυτή τη φορά για λογαριασμό της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Ο πρώην στενός συνεργάτης του Μίτσελ στον Ολυμπιακό κατά τη επίσημη παρουσίασή του από τη διοίκηση της ομάδας του «Ριαθόρ» δεν έκρυψε το ενθουσιασμό του για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του, αναλαμβάνοντας μάλιστα, τα ηνία μιας ομάδας με τη φανέλα της οποίας διέπρεψε για επτά χρόνια ως παίκτης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο άλλοτε ασίσταντ κόουτς του Ολυμπιακού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την «Ντεπόρ» μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

«Περίμενα από το καλοκαίρι για ένα νέο πρότζεκτ έπειτα από τέσσερα χρόνια στο πλευρό του Μίτσελ.

Για μένα δεν υπήρχε καλύτερη ευκαιρία από το να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της Ντεπορτίβο» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Σάντσεθ, για να προσθέσει:


«Το ντεμπούτο μου ως προπονητής θα πραγματοποιηθεί στην Ντεπορτίβο. Αυτό είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο με τον σύλλογο. Πάντα σκεφτόμουν πως θα ήταν να αναλάβω την Ντεπορτίβο. Εδώ γεννήθηκε το πρώτο παιδί μου».

Ο πρώην ασίσταντ του Μίτσελ στον Ολυμπιακό εξέφρασε την επιθυμία να δει το «Ριαθόρ» όπως ήταν στα χρόνια που αγωνίζονταν στην ομάδα:

«Θέλω να αναβιώσουμε αυτή την ατμόσφαιρα στο «Ριαθόρ» και είμαι πεπεισμένος πως θα τα καταφέρουμε. Αυτό ζήτησα και από τους ποδοσφαιριστές. Να δώσουμε και πάλι την αφορμή ώστε ο κόσμος να σταθεί δίπλα μας».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανακοίνωση ΕΝΙΜΑΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανακοίνωση ΕΝΙΜΑΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ