2015-04-14 16:18:12
Φωτογραφία για Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΧΑΪΝΣ ΓΙΑ ΤΑ PLAY OFF ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ!
Ο Κάϊλ Χάϊνς, δηλώνει στο "gazzetta.gr" ότι ο Παναθηναϊκός του 2014 δεν διαφέρει από τον εφετινό και αναλύει τα υπόλοιπα ζευγάρια των πλέϊ-οφ.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ανέφερε μεταξύ άλλων:

Η πρόκριση στο φάϊναλ-φορ περνάει, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, από το εμπόδιο του Παναθηναϊκού. Θεωρείς ότι η εφετινή σειρά των αγώνων με τους “πράσινους”, δείχνει πιο βατή για σας, σε σχέση με πέρυσι, που χρειαστήκατε πέντε παιχνίδια (3-2 στις νίκες) για να “σφραγίσετε” το εισιτήριό σας για το φάϊναλ-φορ του Μιλάνου;

«Μην περιμένεις να πω ότι ο εφετινός Παναθηναϊκός θα είναι πιο εύκολος! Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που θα μας βάλει πολύ δύσκολα, όπως έκανε και πέρυσι. Η ελληνική ομάδα έχει ορισμένους πολύ έμπειρους παίκτες σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις και είμαι σίγουρος ότι θα μπει στο γήπεδο με την πνευματική συγκέντρωση που απαιτούν τα πλέϊ-οφ...»


Δηλαδή, δεν βλέπεις διαφορές ανάμεσα στον περυσινό και τον εφετινό Παναθηναϊκό;

«Όχι ιδιαίτερες! Απλά, έχει πλαισιώσει την εμπειρία του Διαμαντίδη και του Φώτση, με τον ενθουσιασμό, την δίψα και τα αθλητικά προσόντα που διαθέτουν οι νεαροί Έλληνες “πρωτάρηδες” και κάποιοι βετεράνοι ξένοι παίκτες, οι οποίοι μέχρι τώρα είχαν δεύτερο ρόλο στην Ευρωλίγκα. Σε γενικές γραμμές, αποτελούν ένα αθλητικό και πειθαρχημένο σύνολο που παίζει δυνατά, βγάζει πολύ ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο και έχουν έναν αξιόλογο και πεπειραμένο προπονητή. Παρ' ότι φέτος, δεν έχουμε ξανασυναντηθεί σε επίσημο παιχνίδι (έπαιξαν αντίπαλοι στο τουρνουά “Αλεξάντερ Γκομέλσκι”), είμαστε αρκετά εξοικειωμένοι με τους παίκτες και τον τρόπο παιχνιδιού του Παναθηναϊκού.»

Οι αριθμοί πάντως, άλλα λένε και γι' αυτό ίσως, οι ουδέτεροι παρατηρητές, θεωρούν ότι από τα τέσσερα ζευγάρια των πλέϊ-οφ, η ΤΣΣΚΑ προβάλλει έως το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση, ίσως και χωρίς να χρειαστούν πέντε παιχνίδια... Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός πρέπει να “σπάσει” την έδρα σας και φέτος, έχει μόλις 3 νίκες σε 12 παιχνίδια μακριά από την Αθήνα και αυτές επί της Τουρόφ, της Άλμπα και της “μισής” Γαλατασαράϊ «Δεν μας ενδιαφέρει τι έχουν κάνει οι αντίπαλοί μας έως τώρα, αλλά ούτε τι λένε οι “ειδικοί” αναλυτές και οι ουδέτεροι παρατηρητές. Εμείς ξέρουμε ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτή τη στιγμή η συγκέντρωσή βρίσκεται αποκλειστικά στο πρώτο παιχνίδι της σειράς στη Μόσχα.»

Κλείνοντας, θα θέλαμε τα προγνωστικά σου για τα υπόλοιπα τρία ζευγάρια των πλέϊ-οφ...

«Και οι τρεις είναι πολύ ενδιαφέρουσες σειρές! Ως πιο αμφίρροπο βλέπω το ζευγάρι Φενέρμπαχτσέ-Μακάμπι, γιατί οι δύο ομάδες έχουν πολλές ομοιότητες και η πρόκριση θα είναι υπόθεση λεπτομερειών! Στη σειρά Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακού, πιστεύω ότι καθοριστικό ρόλο θα παίξει, το κατά πόσο η πρώην ομάδα μου, θα παραταχθεί απολύτως υγιής... Η Ρεάλ θεωρώ ότι έχει ένα προβάδισμα απέναντι στην Εφές, αλλά δεν θα πρέπει να υποτιμήσει τους Τούρκους γιατί όλες οι ομάδες του coach Ίβκοβιτς παίζουν δυνατά και δεν παραδίνονται εύκολα.»
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ