2015-04-15 18:32:13
Φωτογραφία για ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΥΣ... ΓΝΩΡΙΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (PHOTOS)
Στην αίθουσα του Παλάου Μπλαουγκράνα, η οποία είναι στολισμένη με γιγαντοαφίσες από σπουδαίες διακρίσεις όχι μόνο του μπάσκετ, αλλά και των υπόλοιπων ομαδικών αθλημάτων (χάτμπολ, χόκει, φούτσαλ) ανέμεναν οι παίκτες του Ολυμπιακού για λίγη ώρα ώστε να ολοκληρώσει την προπόνηση της (χαλαρή και αυτή) η Μπαρτσελόνα.

Ένας-ένας οι "μπλαουγκράνα" (πρώτος εξήλθε ο Ναβάρο) έβγαιναν από την κεντρική σάλα και φυσικά οι... γνώριμοι, τόσα χρόνια στα γήπεδα ήταν πολλοί. Ο Ναβάρο χαιρέτησε τους ερυθρόλευκους, ο Χουέρτας ήταν πιο χαμογελαστός και... διαχυτικός, ενώ οι Τζάκσον και Αμπρίνες τα είπαν με τον παλιό τους φίλο, Τρεμέλ Ντάρντεν.

Ο Αμερικανός του Ολυμπιακού συζήτησε για αρκετή ώρα με τον Αμπρίνες που υπήρξαν συμπαίκτες στην Μπανταλόνα και τον Τζάκσον που τον γνωρίζει από τη Γαλλία, με τον Ντάρντεν να τους λέει για τις σκληρές και τις καθημερινές προπονήσεις του Ολυμπιακού στην προετοιμασία τους για τα πλέι οφ.

Γρήγορη αγκαλιά για τους Ντόελμαν και Λαφαγιέτ, που οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες στην Βαλένθια πέρσι και την οδήγησαν στην κατάκτηση του Eurocuop ενώ και ο Τσάβι Πασκουάλ πήγε και χαιρέτησε (δια χειραψίας) τους ερυθρόλευκους, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr".

Γενικότερα υπήρξαν πολλά χαμόγελα και από τις δύο πλευρές με τον Χουέρτας να είναι ο πιο πρόθυμος και αυτός που αστειεύτηκε αρκετά.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ