2015-04-15 18:20:06
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ... «ΜΑΧΕΣ» ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΡΗΟΤΟ)
«Ο Ολυμπιακός ήρθε στη Βαρκελώνη για να κάνει την μεγάλη έκπληξη κόντρα στο φαβορί την Μπαρτσελόνα», είναι ο τίτλος στην καταλανική εφημερίδα "Sport" που δεσπόζει στη συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Πρίντεζης, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr".

Η έτερη καταλανική εφημερίδα "Mundo Deportivo" με τον Χουέρτας και τον Ντόελμαν να δεσπόζουν έχει επιλέξει ένα λογοπαίγνιο στον τίτλο της, λέγοντας «μάχη φυσικών ικανοτήτων (Batalla Fisica)» με σαφή αναφορά στο πρώτο βήμα που θέλει να κάνει μέσα στο Παλάου η Μπαρτσελόνα αλλά και αναφορά στον Ντόελμαν που ήταν αμφίβολος για τον Τσάβι πασκουάλ αλλά έβγαλε κανονικά τις προπονήσεις.

Πάντως οι Μαδριλένικες εφημερίδες, όπως και κάποιοι ελάχιστοι στην Βαρκελώνη που υποστηρίζουν τη Ρεάλ, τάχθηκαν καθαρά υπέρ του Ολυμπιακού.

Πιο ενδεικτική από τη "Marca" δεν υπάρχει. «Ο κύριος με τα μούσια (la barba) σκορπάει τρόμο στην Μπάρτσα», με τον Βασίλη Σπανούλη αγκαλιά με το ευρωπαϊκό τρόπαιο να δεσπόζει στη φωτογραφία, να παραθέτονται οι επιτυχίες του αλλά και στατιστικά της Μπαρτσελόνα στην Ευρωλίγκα και τα πλέι οφ.

Πιο... αντικειμενική η «AS» στρέφεται στο πλεονέκτημα έδρας που έχει η Μπαρτσελόνα αναφέροντας πως «το Παλάου είναι το κλειδί. Ο Ολυμπιακός δεν έχει κερδίσει εκεί ποτέ».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ