2015-04-16 08:32:41
Φωτογραφία για Δύσκολες ώρες για την κυβέρνηση - Έκτακτη χρηματοδότηση αναζητά ο Γιάνης Βαρουφάκης!
Τα σενάρια πάνε και έρχονται τις τελευταίες ώρες Με τη διαπραγμάτευση να έχει φτάσει σε τέλμα ενώ τα ταμειακά διαθέσιμα της Ελλάδας κινούνται στο όριο όλα δείχνουν ότι αναζητείται λύση ακόμη και μέσω έκτακτων μέτρων.

Οι δανειακές υποχρεώσεις της χώρας σε συνδυασμό με τις ανάγκες εσωτερικών πληρωμών δημιουργούν ένα ασφυκτικό καθεστώς.

Πολλοί είναι εκείνοι που μιλούν για αναζήτηση έκτακτης χρηματοδότησης από τον Γ. Βαρουφάκη που σήμερα θα εκπροσωπήσει τη χώρα στην εαρινή σύνοδο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Τα μεσάνυχτα μάλιστα ο Γ. Βαρουφάκης θα παραστεί στη δεξίωση στο Λευκό Οίκο για τον εορτασμό της Ελληνικής Ανεξαρτησίας, όπου θα έχει την ευκαιρία και για ένα ολιγόλεπτοπ τετ α τετ με τον Αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.

Νωρίτερα ο υπουργός Οικονομικών θα είναι κεντρικός ομιλητής στο θεματικό τραπέζι με τίτλο «Η ελληνική οικονομία και οι διεθνείς εταίροι της», στο πλαίσιο του συνεδρίου που διοργανώνει το Ινστιτούτο Brookings.

O κ. Βαρουφάκης θα έχει σειρά συναντήσεων τόσο με τον πρόεδρο της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι, τον υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζακ Λιου και τον υπουργό Οικονομικών της Ιταλίας, Πιέρ Κάρλο Παντοάν. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ