2015-04-16 12:31:23
Φωτογραφία για ΤΑ ΕΙΔΑΝ ΟΛΑ στην Σύρο: Πλάκωσαν Αστυνομικούς μέσα στο μπαρ!
Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο δράστες άρχισαν να τσακώνονται με θαμώνα του καταστήματος Με άγριες διαθέσεις βγήκαν προχθες το βράδυ δύο αδέλφια στη Σύρο με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο κρατητήριο.

Οι δύο δράστες, γνώριμοι των αστυνομικών αρχών και με σωρεία αδικημάτων τα προηγούμενα χρόνια, πήγαν σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Ερμούπολη και κάποια στιγμή ενεπλάκησαν σε καυγά με θαμώνα του μαγαζιού.

Οι εργαζόμενοι του καταστήματος κάλεσαν την Αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν δύο άνδρες του Α.Τ. Ερμούπολης. Ωστόσο η κατάσταση είχε αρχίσει να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, με τους δύο άνδρες να μην διστάζουν να χτυπήσουν και τους αστυνομικούς!

Άμεσα κλήθηκαν ενισχύσεις και στο μαγαζί έφτασαν κι άλλοι αστυνομικοί, οι οποίοι και συνέλαβαν τους δύο ταραχοποιούς. Οι δράστες πέρασαν το υπόλοιπο βράδυ στο κρατητηρίο και με την σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν χθες το πρωί στον Εισαγγελέα.

Προς γενική έκπληξη όλων, όμως, ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να αφεθούν ελεύθεροι παρά το βεβαρημένο ποινικό ιστορικό τους... Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ