2015-04-16 13:07:46
Φωτογραφία για Σοκαριστικές αποκαλύψεις από γνωστή καλλονή που γνωρίζει όλο το πανελλήνιο - Με έβλεπαν σαν ένα κομμάτι κρέας!
Η «μαύρη γαζέλα» της ελληνικής showbiz μιλά στο «YES!» για τη σχέση της με την Αννίτα Πάνια, τις απόπειρες αυτοκτονίας, το bullying που δέχτηκε η κόρη της, αλλά και τη ζωή της σήμερα.

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ/ Περιοδικό YES

Αποφασισμένη να κυνηγήσει μια καριέρα στο μόντελινγκ στα 15 της κιόλας χρόνια ξεκινά να ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα βήματά της δεν αργούν να την οδηγήσουν στην Ελλάδα όπου πάνω στο στύλο του pole dancing ξεσήκωνε το ανδρικό κοινό.

Το έντονο σεξαπίλ και η πληθωρική της προσωπικότητα τη φέρνουν στο πλατό της Αννίτας Πάνια και στην εκπομπή "Αϋπνίες", ενώ με τη συμμετοχή της στη "Φάρμα" γίνεται talk of the town. Αν και τραγουδώντας το "Μαύρη" σε σύνθεση του Νίκου Καρβέλα είδε τις μετοχές της να εκτοξεύονται κατακόρυφα, σήμερα η Τσίλα έχει αποτραβηχτεί από την εγχώρια showbiz.

"Τώρα πηγαίνω περιοδείες σε διάφορες χώρες του εξωτερικού. Είμαι show woman και δουλεύω με το σώμα και τη φωνή μου. Παράλληλα βάζω την υπογραφή μου σε παπούτσια και ρούχα", λέει.


Γιατί σταμάτησες την καλλιτεχνική σου πορεία στην Ελλάδα;

Πιστεύω έδωσα αυτό που έπρεπε να δώσω εδώ. Όταν κάποιοι δεν αναγνωρίζουν την ποιότητά σου, δεν μπορείς να συνεχίζεις να δίνεις. Προσωπικά δεν είμαι καλή στο να τραγουδάω λαϊκά και τσιφτετέλια. Είναι σαν να πεις στη Μαντόνα να τραγουδήσει ελληνικά. Δεν μου πήγαινε. Γιατί να με κοροϊδεύουν αφού δεν μιλάω ελληνικά;

Σου λείπουν οι στιγμές που έζησες με την Αννίτα Πάνια;

Δεν μου λείπουν. Η ζωή είναι ένα κύκλος. Αν μου έλειπε ό,τι έχω κάνει στο παρελθόν, θα έπρεπε να γυρίζω συνέχεια πίσω. Ακολουθώ πάντα το δρόμο μου και κοιτάζω μπροστά.

Θέλησαν να σε εκμεταλλευτούν στην Ελλάδα;

Από τη στιγμή που έχω μυαλό και δεν ενδίδω σε αυτά που θέλουν, μου έκλεισαν τις πόρτες. Εγώ αρνήθηκα ακόμα και όταν ήμουν 15 ετών και μου πρότειναν να κοιμηθώ μαζί τους για να με κάνουν Ναόμι Κάμπελ.

Πέρασες δύσκολα λόγω της εξωτερικής σου εμφάνισης;

Πήγα να σκοτώσω τον εαυτό μου 4 φορές, αλλά δεν έπιασε. Έκοψα τις φλέβες μου, έκανα ένεση με αέρα και τις άλλες δύο φορές πήρα χάπια. Σώθηκα χάρη στο φύλακα άγγελό μου. Είχα πάρει πάρα πολλά ηρεμιστικά, και ενώ βρισκόμουν σε κώμα όταν με κάλεσε ο ξάδελφός μου και του είπα ότι σκότωσα τον εαυτό μου, φώναξε το ασθενοφόρο και με έσωσαν.

Γιατί θέλησες να πεθάνεις;

Διότι συνέχεια είχα ανθρώπους στο δρόμο μου που με έβλεπαν σαν ένα κομμάτι κρέας. Όταν έκανα την πρώτη απόπειρα θυμάμαι επειδή δεν είχα καλή σχέση με τους γονείς μου, είχα πάει σε έναν οικογενειακό μας φίλο να του ζητήσω μια χάρη. Τον παρακάλεσα μιας που δεν είχα λεφτά να φέρω τα ρούχα μου στο σπίτι του για να τα πλύνω και εκείνος μου είπε ότι πρέπει πρώτα να περάσω από το κρεβάτι του. Μετά αποφάσισα να τιμωρώ τους άντρες. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ