2015-04-17 21:22:07
Φωτογραφία για ΜΠΡΕΪΚ ΕΣΕΙΣ; ΜΠΡΕΪΚ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ... ΤΕΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ!
Το μπρέικ που έκανε ο Φοίνικας στο Ρέντη τον έκανε να ταξιδέψει… αγριεμένος στη Σύρο, όπου επιβλήθηκε άνετα των γηπεδούχων και είναι ένα βήμα πριν απ’ την πρόκριση στον τελικό της Volleyleague, ο Ολυμπιακός, ο οποίος κέρδισε 1-3 σετ στη Σύρο, προηγείται με 2-1 νίκες στους ημιτελικούς και θέλει ακόμη μια την Κυριακή στις Κυκλάδες για να προκριθεί στον τελικό.

Το καλύτερο φετινό παιχνίδι του έκανε ο Ολυμπιακός στη Σύρο, κέρδισε άνετα τον Φοίνικα και... γύρισε τη σειρά των ημιτελικών σε 2-1 νίκες, επανακτώντας το πλεονέκτημα που έχασε στο πρώτο ματς των δυο ομάδων και πλέον χρειάζεται ακόμη μια νίκη την Κυριακή στο κυκλαδίτικο νησί, για να προκριθεί στον τελικό των πλει οφ βόλει ανδρών.

Οι Συριανοί αντιστάθηκαν μόνο σε δύο σετ, καταφέρνοντας να μειώσουν μάλιστα στο 2-1 σετ, όμως ο Ολυμπιακός τους... «διέλυσε» σε δεύτερο και τέταρτο και πανηγύρισε την κρίσιμη νίκη.

Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Κυριακή (19/4) στις 17.00 για το τέταρτο ματς της σειράς -η πρόκριση κρίνεται στις τρεις νίκες. Σε περίπτωση που το κατακτήσει ο Ολυμπιακός, θα είναι αυτός που θα πάρει την πρόκριση για τον τελικό, ενώ ο Φοίνικας θα κυνηγήσει την ανατροπή, προκειμένου να στείλει την πρόκριση στο πέμπτο ματς.

Στα καθαρά αγωνιστικά Στο πρώτο σετ ο Φοίνικας μπήκε πολύ δυνατά προηγήθηκε 17-12, αλλά ο Ολυμπιακός σιγά-σιγά ροκάνισε τη διαφορά, στο 22-19 ο Καζάζης αντικατέστησε τον πασαδόρο Μαρούλη με τον Προύσαλη και... άλλαξε ταχύτητα. Ο άσος του Ντιάτσκοφ ισοφάρισε σε 23-23 και ο Ολυμπιακός προηγήθηκε για πρώτη φορά με άουτ του Ντόκιτς(24-25). Πήρε μάλιστα το σετ με άουτ του Χαραλαμπίδη και καρφί του πρώην "Συριανού", Ντιάτσκοφ (26-28).

Το δεύτερο σετ ήταν... μονόλογος για τον Ολυμπιακό, ενώ στο τρίτο αφυπνίσθηκε ο Φοίνικας, ο Ντόκιτς απλά βελτίωσε τα ποσοστά του και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 18-14. Ο Ολυμπιακός έδειξε να ανακάμπτει με άσο του Κοκκινάκη (21-20), η κυκλαδίτικη ομάδα όμως έκανε το 2-1 σετ, με επίθεση του Ντόκιτς.

Στο τέταρτο σετ... δεν υπήρχε Φοίνικας στο γήπεδο.

Πολύ καλό κοουτσάρισμα του Καζάζη, έκανε πιο γρήγορη την ομάδα με την είσοδο του Προύσαλη , ξεκούρασε για λίγο τον Κόιστρα και χρησιμοποίησε επιτυχώς τους Κοκκινάκη, Σωτηρίου.

Από την άλλη ο Παβλίσεβιτς το μόνο που έκανε ήταν να λέει "try to play" η να μένει βουβός στα ταιμ άουτ.

Τα σετ: 26-28, 18-25, 25-23, 8-25
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ