2015-04-18 15:27:04
Φωτογραφία για Η... ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Αποδέκτης... αγάπης έγινε για ακόμα μια φορά στο εξωτερικό ο Βασίλης Σπανούλης, αφού περισσότεροι από εκατό φίλαθλοι κάθε ηλικίας, τον περίμεναν έξω από το «Παλάου Μπλαουγκράνα» για μία φωτογραφία ή ένα αυτόγραφο.

Αργότερα απ’ ότι οι υπόλοιποι συμπαίκτες του μπήκε στο λεωφορείο της επιστροφής για το ξενοδοχείο για μία ακόμα φορά μετά από αγώνα του Ολυμπιακού στο εξωτερικό ο αρχηγός του. Περίπου εκατό ισπανοί και έλληνες φίλαθλοι όλων των ηλικιών, περίμεναν... καρτερικά και για αρκετή ώρα τον ηγέτη των ερυθρόλευκων έξω από τα αποδυτήρια για να τον χαιρετήσουν, να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί του ή να τους υπογράψει ένα αυτόγραφο.

Ο Λαρισαίος γκαρντ, δεν χάλασε -όπως συνηθίζει- σε κανέναν το χατίρι και παρά το μεγάλο σε όγκο –και απαιτήσεις- πλήθος, δεν αρνήθηκε σε κανέναν, δείχνοντας ιδιαίτερη προσοχή και σημασία στα παιδιά.

Πολλοί είχαν μαζί τους μπάλες, φωτογραφίες του και φανέλες του Ολυμπιακού για να πάρουν ένα αυτόγραφο και έφυγαν εμφανώς ευχαριστημένοι από το... κειμήλιο που απεκόμισαν.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ