2015-04-18 16:30:13
Φωτογραφία για ΝΤΙΑΤΣΚΟΦ : ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΟΥΜΕ... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ!
Το δικό του στίγμα για τη σπουδαιότητα της εκτός έδρας νίκης του Ολυμπιακού επί του Φοίνικα Σύρου, αλλά και για τις … αντεγκλήσεις που είχε με διάφορους οπαδούς των γηπεδούχων με αφορμή τον τρόπο με τον οποίο αποχαιρέτησε πέρυσι τη Σύρο με προορισμό τον Πειραιά έσπευσε να δώσει ο Αντρέι Ντιάτσκοφ.

Ο Ουκρανός ακραίος που ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας στο άνετο 1-3 επί του Φοίνικα Σύρου ήταν κατατοπιστικός στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του τρίτου ημιτελικού.

Αρχικά αναφερόμενος στη νίκη του Θρύλου τόνισε:

«Ήταν ένα πολύ σκληρό και δύσκολο παιχνίδι, Είμαι κουρασμένος, αλλά και πολύ χαρούμενος. Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι. Φυσικά και θέλουμε να τελειώσουμε εδώ τη σειρά. Δεν είναι να το φιλοσοφήσουμε αυτός είναι ο σκοπός μας»

Ερωτηθείς για τις αντεγκλήσεις που είχε με διάφορους οπαδούς των γηπεδούχων, ο Ντιάτσκοφ ανέφερε


«Είχε δημιουργηθεί πέρυσι μία παραφιλολογία ότι είχα συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό πριν από τον πέμπτο περυσινό αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων. Αυτό δεν ισχύει γιατί είμαι επαγγελματίας. Δέθηκα με τον κόσμο. Είναι πολύ λάθος αυτή η παραφιλολογία.

Αγαπώ τη Σύρο και τον κόσμο της. Έχω καλές αναμνήσεις. Αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι ότι κανείς από την ομάδα δεν μου είχε καταθέσει πρόταση να μείνω ή κανείς δεν μου είχε ξεκαθαρίσει ότι με είχε στα πλάνα του για την επόμενη χρονιά

Δεν υπέγραψα κανένα συμβόλαιο πριν πάω στον Ολυμπιακό.

Είχα μία καλύτερη προσφορά από τον Ολυμπιακό και γι’ αυτό πήρα μεταγραφή.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ