2015-04-20 21:00:00
Φωτογραφία για Στη Βουλή η Διαφορετική Αποζημίωση της κοινης ως προς τις υπηρεσιακές απαιτήσεις 24ωρης Υπηρεσίας των Στελεχών των ΕΔ
Κατατέθηκε στη Βουλή από τον Βουλευτή Αχαϊας των ΑΝ.ΕΛ. και Πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος κ. Νικόλαο Νικολόπουλου το Υπ αριθμ 95/2 Μαρ 2015 έγγραφο της ΕΣΠΕΘ  που αφορά σε παράπονά μας  για τη διαφορετική αποζημίωση σε εκτέλεση της κοινής ως προς τις υπηρεσιακές απαιτήσεις 24ωρης υπηρεσίας από τα στελέχη του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Πολ. Ναυτικού και Αεροπορίας και τη μη ισότιμη μεταχείριση στα στελέχη των ΕΔ σε σύγκριση με τα σώματα ασφαλείας όσον αφορά σε εφαρμογή ισχύουσων Υπουργικών Αποφάσεων που αφορούν την ημερησια αποζημίωση για εργασίαν πέραν του πενθημέρου ανα εβδομάδα και τις νυχτερινές Υπηρεσίες.

Η ΕΣΠΕΘ ευχαριστεί τον κ. Νικολόπουλο για το ενδιαφέρον του και την προωθηση των προβλήματων μας, καθώς αρκετοί "τα κρύβουν κάτω από το χαλί".

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα για το έγγραφο μας έχει ενημερωθεί ή Πανελλήνια Ομοσπονδία (ΠΟΕΣ)  για την κατα τις κρισεις της ενέργειες και η Εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη κατα τη συνάντηση μας.

Στο επόμενο διάστημα και έγγραφο Αποκάλυψη απο το Συνήγορο του Πολίτη!!!

Πατήστε ΕΔΩ για να δειτε τι κατατέθηκε στη Βουλή. 

 

Attachments:9195270.pdf[ ]1067 kB

ΠΗΓΗ: http://www.espeth.gr/index.php/2013-05-02-21-15-53/182-sti-vouli-i-diaforetiki-apozimiosi-se-ektelesi-24oris-ypiresias-sta-stelexi-ton-ed
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ