2015-04-22 01:00:07
Φωτογραφία για ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ (21/4) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE *VIDEOS*
Επική εμφάνιση από την Μπάγερν Μονάχου η οποία ...διέλυσε 6-1 την Πόρτο για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά.

Το ρεκόρ της βαρύτερης ήττας της ιστορίας της ισοφάρισε η Πόρτο η οποία γνώρισε τη συντριβή από την Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί έκαναν εντυπωσιακό παιχνίδι και στο ημίχρονο ήταν μπροστά στο σκορ με 5-0 για να καθαρίσουν την πρόκριση με το εντυπωσιακό 6-1.

Το ξεκίνημα ήταν ονειρικό για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα καθώς άνοιξε το σκορ στο 14’ με κεφαλιά του Τιάγκο. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι δεν έριξαν ρυθμούς και στο 22’ ο Μπόατενγκ με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με νέα κεφαλιά να κάνει το 3-0. Στο 36’ ο Μίλερ με μακρινό σουτ το οποίο κόντραρε έκανε το 4-0 για να γίνει ο πρώτος Γερμανός σκόρερ στην ιστορία του Champions League.

Στο 40’ ο Λεβαντόφσκι με το δεύτερό του προσωπικό τέρμα έκανε το 5-0 δείχνοντας πως οι Βαυαροί δεν ήταν διατεθειμένοι να κοπάσουν.


Στο δεύτερο μέρος, όπως ήταν φυσικό όμως, η Μπάγερν έριξε ρυθμούς και δεν συνέχισε το… σφυροκόπημα. Αποτέλεσμα αυτού, ήταν η Πόρτο να βρει την ευκαιρία και να μειώσει στο 73’ με κοντινή κεφαλιά του Μαρτίνεζ.

Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Τσάμπι Αλόνσο στο 88’ όταν με απευθείας εκτέλεση φάουλ δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Φαμπιάνο.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Ραφίνια (72’ Ρόντε), Μπόατενγκ, Μπερνάτ, Λαμ, Μπαντστούμπερ, Αλόνσο, Τιάγκο Αλκάνταρα (88’ Ντάντε), Γκέτσε (86’ Βάισερ), Λεβαντόφσκι, Μίλερ

ΠΟΡΤΟ: Φαμπιάνο, Μάρτινς Ίντι, Μαϊκόν, Μαρκάνο, Ρέγιες (33’ Ρικάρντο), Καζεμίρο, Ερέρα, Μπραχίμι (67’ Εβάντρο), Όλιβερ Τόρες, Κουαρέσμα (46’ Ρούμπεν Νέβες), Μαρτίνες.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, όλα είχαν κριθεί μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα με 1-3 στο Παρίσι απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν. Στη ρεβάνς οι Καταλανοί είχαν ξανά εύκολο έργο και επικράτησαν 2-0 για να καθαρίσουν έτσι την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι Καταλανοί έκαναν εξαιρετική εκκίνηση, με τον Ινιέστα στο 14’ να κάνει… ότι θέλει την άμυνα της Παρί και να «σερβίρει» έτοιμο γκολ στον Νεϊμάρ ο οποίος άνοιξε το σκορ. Στα επόμενα λεπτά η Παρί Σεν Ζερμέν προσπάθησε να απαντήσει, αλλά δεν τα κατάφερε. Έτσι, στο 34’ η Μπαρτσελόνα κατάφερε να βρει και πάλι στόχο, με τη σέντρα του Ντάνι Άλβες να καταλήγει στον Νεϊμάρ και αυτός με κεφαλιά να διαμορφώνει το 2-0 που δεν άλλαξε ως το τέλος του ματς.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Λουϊς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Μασεράνο, Ζόρντι Αλμπα, Ντάνιελ Αλβες, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς (55΄ Σέρχι Ρομπέρτο), Ινιέστα (46΄ Τσάβι), Σουάρες (75΄ Πέδρο), Μέσι, Νεϊμάρ

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (Λοράν Μπλαν): Σιρίγκου, Νταβίντ Λουϊς, Μαρκίνιος, Μάξουελ, Φαν ντερ Βιλ, Καμπάιγ (66΄ Λούκας Μόουρα), Ματουϊντί (80΄ Ραμπιό), Βεράτι, Παστόρε, Καβάνι (80΄ Λαβέτσι), Ιμπραϊμοβιτς

Δείτε τις καλύτερες στιγμές των δυο αναμετρήσεων:

Μπάγερν - Πόρτο 6-1

Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν 2-0
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ