2015-04-22 20:50:05
Φωτογραφία για ΩΡΑ... ΤΕΛΙΚΩΝ!
Πλέον, έφτασε η ώρα των τελικών στη Volley League και το πρώτο ματς ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό είναι προ των πυλών, αφού θα αναμετρηθούν την Πέμπτη στις 20:00 στην Πυλαία.

Η ομάδα της Θεσσαόνίκης ζει ιστορικές στιγμές, καθώς, μετά το πρώτο της τρόπαιο, ετοιμάζεται να συμμετάσχει για πρώτη φορά σε τελικούς πρωταθλήματος. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται το πρωί της Πέμπτης, με τον Γιάννη Καλμαζίδη να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του είναι σαφώς πιο έμπειρος από τους τελικούς. Μάλιστα, από τη σεζόν 1990-91 έχει συμμετάσχει σε 17 τελικούς πλέι οφ και στο διάστημα αυτό έχει πάρει 14 τρόπαια.

Για την Πέμπτη το πρωί, είναι προγραμματισμένη και η σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί, παρουσία της Αστυνομίας και των εκπροσώπων των δύο συλλόγων για τα μέτρα τάξης ασφαλείας του αγώνα.

Οι δύο ομάδες έχουν φέτος από μία νίκη και, μάλιστα, εκτός έδρας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και με το ίδιο σκορ (2-3), ενώ ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Ολυμπιακό στον τελικό του φάιναλ φορ του Κυπέλλου που διεξήχθη στη Σύρο.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ