2015-04-23 00:17:11
Φωτογραφία για ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ (22/4) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE *VIDEOS*
Μπορεί να ζορίστηκε αρκετά, ωστόσο η Γιουβέντους έφτασε στο στόχο της που ήταν η πρόκριση στα ημιτελικά μετά το ισόπαλο 0-0 που απέσπασε στο «Λουί ΙΙ» από τη Μονακό.

Η νίκη της Γιουβέντους με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι στο Τορίνο, αποδείχθηκε... αρκετή απέναντι στη Μονακό, καθώς στη ρεβάνς του Πριγκιπάτου, οι δύο ομάδες έμειναν στη λευκή ισοπαλία και έτσι η «βέκια σινιόρα» επέστρεψε στα ημιτελικά του θεσμού ύστερα από αρκετά χρόνια.

Το… πλάνο του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι λειτούργησε στο έπακρο. Οι «μπιανκονέρι» δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα και κράτησαν άνετα το μηδέν στην άμυνά τους. Μάλιστα στις καθυστερήσεις θα μπορούσαν να κλέψουν τη νίκη, αλλά το φάουλ του Πίρλο σταμάτησε στο δοκάρι.

ΜΟΝΑΚΟ: Σούμπασιτς, Φαμπίνιο, Κουρζάβα, Αμπντενούρ, Ράτζι, Μουτίνιο, Σίλβα, Κοντογκμπιά, Τουλαλάν (46’ Μπερμπάτοφ), Φερέιρα Καρασκό (87’ Καρβάλιο), Μαρσιάλ (76’ Ζερμέν).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Κιελίνι, Μπαρτζάλι, Λιχτστάινερ, Μπονούτσι, Εβρά (90’ Παντόιν), Μαρκίζιο, Πίρλο, Βιδάλ (77’ Περέιρα), Μοράτα (69’ Γιορέντε), Τέβες.


Στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας... Tην πρώτη της φετινή νίκη απέναντι στην Ατλέτικο πανηγύρισε η Ρεάλ η οποία επικρατώντας 1-0 προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί επτά φορές για τη φετινή σεζόν με τους «ροχιμπλάνκος» να παραμένουν αήττητοι.

Παρόλα αυτά, ίσως στο πιο κρίσιμο παιχνίδι η «βασίλισσα» έκανε το... καθήκον της, πήρε το εισιτήριο των ημιτελικών της διοργάνωσης και μάλιστα είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Από το πρώτο μέρος η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και πήρε τα ηνία του αγώνα. Έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Ερνάντεζ και Κριστιάνο Ρονάλντο, ωστόσο ο Ομπλάκ ήταν εξαιρετικός.

Η εικόνα ήταν ανάλογη και στο δεύτερο μέρος με τη Ρέαλ να είναι ανώτερη και να χάνει σημαντικές ευκαιρίες ξανά. Στο 76’ ο Αρντά Τουράν δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για προβολή και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο, κΚάτι που εκμεταλλεύτηκε η «βασίλισσα» και έφτασε στο γκολ της νίκης στο 88’. Ο Ρονάλντο τράβηξε όλους τους αμυντικούς πάνω του και έδωσε έτοιμο γκολ στον Ερνάντεζ ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Πέπε, Βαράν, Ράμος, Κοεντράο (91’ Αρμπελόα), Καρβαχάλ, Κρόος, Χάμες Ροντρίγκες, Ίσκο (93’ Ιγιαραμέντι), Ρονάλντο, Ερνάντεζ (92’ Γιεσέ).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Ομπλάκ, Γοδίν, Γκάμες, Χουανφράν, Μιράνδα, Τιάγκο (86’ Χιμένεθ), Κόκε, Γκρισμάν (65’ Ραούλ Γκαρσία), Αρντά, Σαούλ (46΄Γκάμπι), Μάντζουκιτς

Δείτε τα βίντεο:

Μονακό – Γιουβέντους 0-0

Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ