2015-04-24 13:29:35
Φωτογραφία για ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Συγκέντρωση στη Βουλή πραγματοποιούν δήμαρχοι, την ώρα που στην Ολομέλεια συζητείται η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) για τη δέσμευση των διαθεσίμων των ΟΤΑ.

Αντιπροσωπεία τους μπήκε στο Κοινοβούλιο και επέδωσε στο προεδρείο και στους πολιτικούς αρχηγούς ψήφισμα και αναλυτικό υπόμνημα με τις θέσεις της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ). 

Ο πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Πατούλης δήλωσε ότι ο διάλογος μπορεί να βοηθήσει να διορθωθεί η «συνταγματική επιτροπή» που προέκυψε με την ΠΝΠ. «Ελπίζουμε να αντιληφθούν όλοι ότι η Αυτοδιοίκηση είναι εκείνη που έχει βοηθήσει την πατρίδα και μπορεί να βοηθήσει εκ νέου [...] Είναι όμως και εκείνη που πρέπει να κρατήσει τους θεσμούς», πρόσθεσε. 

Ο κ. Πατούλης εξέφρασε ικανοποίηση για τη χθεσινή δέσμευση της κυβέρνησης ότι θα εξαιρέσει από τη μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων των δήμων στην Τράπεζα της Ελλάδος, τα χρήματα που αφορούν τα ανταποδοτικά τέλη.

Λόγω της κινητοποίησης οι υπηρεσίες των δήμων είναι κλειστές από τις 12:00 έως τις 15:00, με εξαίρεση τις κοινωνικές υπηρεσίες. 

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ