2015-04-26 19:54:04
Φωτογραφία για ΒΑΖΟΥΝ... ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 2-3 ΣΕΤ
Την ήττα με 2-3 σετ από τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη γνώρισε ο Ολυμπιακός, στον 2ο τελικό της Volley League και το πρωτάθλημα δείχνει να... απομακρύνεται.

Οι ερυθρόλευκοι αδίκησαν τους εαυτούς τους, κάνοντας σπουδαία ανατροπή από 0-1 σε 2-1 με σπουδαία εμφάνιση, αλλά στα δύο τελευταία σετ, η απόδοση των παικτών του Δημήτρη Καζάζη δεν ήταν καλή, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να βρεθεί πιο κοντά στο πρωτάθλημα με το 2-0 στις νίκες.

Το επόμενο παιχνίδι είναι στην Πυλαία την Τετάρτη (29/4) στις 19.00, όπου ο Ολυμπιακός θα... «κυνηγήσει» τη νίκη για να γυρίσει ξανά στο σπίτι του.

Με τους Γκόμεζ και Χιμένεζ για ακόμα μια φορά να μετατρέπουν το ματς σε... προσωπική υπόθεση, αλλά και πολλά ψυχικά αποθέματα μετά το προβάδισμα του Ολυμπιακού στα σετ με 2-1, ο ΠΑΟΚ πέρασε για δεύτερη φορά φέτος απ' το Ρέντη, πανηγυρίζοντας την πιο σημαντική, ίσως, φετινή του νίκη.

Και αυτό γιατί με το 2-0 στη σειρά των τελικών της Volleyleague η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη βρίσκεται μια νίκη μακριά απ' την κατάκτηση του τίτλου, που θα συμπληρώσει το νταμπλ μετά και το Κύπελλο που πανηγύρισε κόντρα στον Ολυμπιακό.


Ο Ολυμπιακός παρουσίασε δύο πρόσωπα. Ένα εκείνο που έδειξε αποφασιστικότητα, πάθος και θέληση, στοιχεία με τα οποία το 0-1, έγινε 2-1 στα σετ, με κορυφαίους τους Τζελάτη, Κοκκινάκη και Τακουρίδη, αλλά κι ένα εκείνο των δύο τελευταίων σετ.

Ο Θρύλος προσπάθησε να επιστρέψει στο 4ο σετ (ξεκίνησε καλύτερα ο ΠΑΟΚ), αλλά η κατάσταση ήταν... μη αναστρέψιμη. Όπως και στο τάι μπρέικ, όπου ο Ολυμπιακός δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να χάσει το παιχνίδι και να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο.

Τα σετ: 20-25, 25-22, 25-17, 18-25, 6-15
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ