2015-04-28 20:27:24
Φωτογραφία για Π. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ : ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ!
Το έναυσμα για την επιστροφή του Ολύμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης, ενόψει του επερχόμενου Final-4 της Μαδρίτης έδωσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Ο εκ των προέδρων της ερυθρόλευκης ΚΑΕ με δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού του ΟΤΕ, εστίασε στο γεγονός ότι ο Θρύλος είναι αποφασισμένος να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για την κατάκτηση του τέταρτου ευρωπαϊκού τροπαίου στην ιστορία του.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο εξαιρετικά δύσκολο έργο που έχει να αντιπαρέλθει η διοίκηση του Ολυμπιακού αναφορικά με την εξασφάλιση εισιτηρίων που αφορούν το επερχόμενο Final-4 της Μαδρίτης.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, εστίασε στην τρομερή ζήτηση που έχουν από τους οπαδούς του Θρύλου τα μόλις 780 εισιτήρια που αναλογούν στους ερυθρόλευκους για τις ανάγκες της τελικής φάση της Ευρωλίγκας. Όπως επίσης και για την ιδιαιτερότητα που θέλει τη γηπεδούχο Ρεάλ Μαδρίτης να μετέχει και επομένως να διακιούται το 70% των εισιτηρίων.


Αρχικά ο εκ των προέδρων του Ολυμπιακού έδειξε μία όμορφη αναμνηστική φωτογραφία από ένα φανατικό οπαδό του Θρύλου, που δεν έχει λείψει από κανένα Final-4, από το έπος της Κωνσταντινούπολης, για να προσθέσει:

«Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι τα τελευταία 7 χρόνια είμαστε η πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ευρώπη βάσει κατακτήσεων και παρουσιών σε Φάιναλ Φορ. Πάμε στη Μαδρίτη να παλέψουμε!

Το θέμα με τα ρόστερ και τα μπάτζετ είναι πώς το αξιολογείς έναν παίκτη.

Όλα είναι σχετικά εμείς κάνουμε αυτή την αξιολόγηση σε συνδυασμό με τη χημεία, τους παίκτες και τη φιλοσοφία της ομάδας . Οι πέντε Έλληνες παίκτες, Σπανούλής, Πρίντεζης, Μάντζαρης, Σλούκας και Κατσίβελης μαζί με τους ξένους μεταλαμπαδεύουν τη φιλοσοφία της ομάδας».

Στη συνέχεια ο εκ των ιδιοκτητών του Θρύλου στάθηκε στην τρομερή ζήτηση που έχουν τα εισιτηρία του Final-4 της Μαδρίτης:

«Τα πράγματα είναι συγκεκριμένα. 780 εισιτήρια πήραμε, 100 ειασιτήρια από το ίντερνετ

Στη Μαδρίτη το 70% θα είναι οπαδοί της Ρεάλ Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια προκρίθηκε η ομάδα που διοργανώνει ένα Final-4. Οι περισσότεροι οπαδοί είναι της γηπεδούχου ομάδας

Δεν είναι όπως τις άλλες χρονιές ο τρόπος διάθεσης . Υπάρχει πληρότητα.

Θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε όλα τα αιτήματα. Μακάρι να μπορούσαμε να πάρουμε 2.000 και 3.000 εισιτήρια, αλλά δεν μπορούσαμε».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ