2015-04-29 19:48:03
Φωτογραφία για Οι συνιδρυτές του Twitter μόλις έχασαν 750 εκατ. δολάρια!
Οι συνιδρυτές του Twitter, ο Evan Williams και ο Jack Dorsey έχασαν σχεδόν... 750 εκατ. δολάρια σε μετρητά το απόγευμα της Τετάρτης, μετά την πτώση των εσόδων που παρουσίασε η εταιρεία κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε.

Επίσης, η εταιρεία μείωσε τις προβλέψεις της για τις πωλήσεις, καθώς αγωνίζεται να προσελκύσει περισσότερους χρήστες και διαφημιζόμενους.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η μετοχή της υποχώρησε 18%.

Ο Williams, ο οποίος κατέχει το 7,5% της εταιρείας, έχασε περίπου 525 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με το Δείκτη Δισεκατομμυριούχων του Bloomberg. Από την άλλη ο Dorsey έχασε περίπου 220 εκατ. δολάρια.

Η μείωση των εσόδων του Twitter προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία στους επενδυτές οι οποίοι τα τελευταία χρόνια επικρίνουν την επιβράδυνση που καταγράφει η εταιρεία στον τομέα της ανάπτυξης.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις αναμένεται να φτάσουν το δεύτερο τρίμηνο τα 470 εκατ. δολάρια από τα 485 εκατ. δολάρια, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία χθες την ώρα που οι αναλυτές προβλέπουν κατά μέσο όρο έσοδα 538,1 εκατ. δολάρια.

«Κανείς δεν θέλει να δει τις μετοχές να πέφτουν» ανέφερε ο Evan Williams σε συνέντευξή του στο Bloomberg. «Αλλά, ειλικρινά, πιστεύω στη μακροπρόθεσμη επιχειρηματική ικανότητα του Twitter και είναι εύκολο να παρασυρθούμε από τα σκαμπανεβάσματα του χρηματιστηρίου» κατέληξε. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Echo: Cydia tweak new free
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Echo: Cydia tweak new free
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ