2015-05-01 13:12:15
Φωτογραφία για Ενημέρωση για την υλοποίηση του Επισιτιστικού Προγράμματος ζητεί ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης
Την ενημέρωση του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. σχετικά με τις προθέσεις του αρμόδιου Υπουργείου,  ως προς την υλοποίηση του Προγράμματος «Επισιτιστική και Βασική υλική συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους ΤΕΒΑ/FEAD» 2014-2020, ζητεί με επιστολή του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, από την Αναπληρώτρια Υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

Στην επιστολή επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι η ΚΕΔΕ αναμένει τη σχετική ενημέρωση «πριν τη λήψη των τελικών αποφάσεων».

Η επιστολή καταλήγει: «Θεωρώ αυτονόητο, ύστερα και από την τελευταία συνάντησή μας, ότι δεν θα υπάρξουν αιφνιδιαστικές αποφάσεις και ενέργειες και ελπίζω να μας δοθεί η απαραίτητη δυνατότητα μιας τελικής διαβούλευσης».

H επιστολή

Κυρία Υπουργέ,

Στο πλαίσιο της επικείμενης έναρξης υλοποίησης του Ε.Π. «Επισιτιστική και Βασική υλική συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους ΤΕΒΑ/FEAD» 2014-2020 και ύστερα από την ανάληψη σχετικών πρωτοβουλιών εκ μέρους σας, θα ήθελα με την παρούσα επιστολή μου να σας παρακαλέσω να ενημερώσετε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ σχετικά με τις προθέσεις σας ως προς την υλοποίηση του Προγράμματος, πριν τη λήψη των τελικών αποφάσεων.


Θεωρώ αυτονόητο, ύστερα και από την τελευταία συνάντηση μας, ότι δεν θα υπάρξουν αιφνιδιαστικές αποφάσεις και ενέργειες και ελπίζω να μας δοθεί η απαραίτητη δυνατότητα μιας τελικής διαβούλευσης.

Με εκτίμηση

Γεώργιος Πατούλης

Δήμαρχος Αμαρουσίου

Πρόεδρος Κεντρικής
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ