2015-05-01 13:15:09
Φωτογραφία για ΡΟΥΣΗΣ : ΓΛΥΚΟΠΙΚΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ...
Την πίστη του στο πλάνο που έχει καταστρώσει με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για να φτάσει σύντομα στην επίτευξη του πρωταθλήματος εξέφρασε ο Γιώργος Ρούσσης μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Στον ίδιο δρόμο σκοπεύει να βαδίσει ο Παναθηναϊκός για να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως είπε σε δηλώσεις του "ΣΠΟΡ FM 94,6" ο προπονητής των "πράσινων" μετά την απώλεια του τίτλου από τον Ολυμπιακό.

Ο Ρούσσης τόνισε πως είναι υπερήφανος για τις αθλήτριές του και στάθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν στους τελικούς.

«Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια και στους τελικούς δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας. Μόνο στο τελευταίο παιχνίδι δεν μπορέσαμε να δείξουμε τα στοιχεία του παιχνιδιού μας και να κάνουμε την υπέρβαση. Είχαμε βάλει ένα πλάνο, όταν ήρθα στον Παναθηναϊκό, καθώς κινδυνεύαμε με υποβιβασμό τότε. Σιγά-σιγά και με πολύ δουλειά καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι τον τελικό σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Πλέον ο επόμενος στόχος είναι η κορυφή και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο με βάση τον κορμό που έχουμε φτιάξει και να προσθέσουμε 1-2 ποιοτικές λύσεις, δείχνοντας εμπιστοσύνη στις Ελληνίδες αθλήτριες. Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτές έχουν κερδίσει το σεβασμό όλων και των αντιπάλων, το δικό μου τον έχουν κερδίσει εδώ και πολύ καιρό, καθώς τις βλέπω στις προπονήσεις όλη τη χρονιά. Μας αφήνει μία γλυκόπικρη αίσθηση αυτή η χρονιά», είπε ο Γιώργος Ρούσης.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ